25 days left..

..så lyder min senaste statusuppdatering på facebook.


Yaa meehn. Inte långt kvar nu! Om 25 dagar sätter sig jag & pappa oss i bilen för att ta oss ner till Belgien & utforska landet innan jag flyttar. Så ser planen ut i alla fall. Har även fått kontakt med två andra tjejer som också ska plugga på SSB. Känns så himla kul att man nu vet någon mer som ska dit & precis som jag vara borta ett helt läsår. Jag kan faktiskt inte förstå att det är så kort tid kvar. Känns som att det kanske är 3-4 månader kvar & att allt är lungt liksom men nej hörrni veckorna springer ju bara förbi mig. Det är helt insane.

Nåja vi hörs igen när det börjar närma sig. Hade en helt sjukt trevlig vecka i Taizé, Frankrike förresten.
Bild från veckan nedan.

1 & ½ månad kvar.

Det är ungefär en och en halv månad kvar tills jag flyttar ner till Belgien nu. En och en halv månad går fort men ändå är jag inte nervös eller någonting, jag har inte förstått att jag ska åka heller. Det känns som en grej jag går runt & pratar om ibland bara men det känns inte som att det kommer bli av. Jag skickade i varje fall in mina papper till CSN för lite mer än en vecka sen, det var en ansökningsblankett om studiebidrag och inackorderingsbidrag. Börjar undra när dom ska höra av sig man blir ju lite orolig trots att det knappt gått 2 veckor.. Har även mailat rektorn i Bryssel och ställt lite frågor, hon har inte heller hört av sig. Kanske har hon semester? Jag vet inte. Som ni märker går man i varje fall och blir nojig över att något skulle gå fel nu när det är så nära. Jag får helt enkelt koppla av bara, det brukar gå bäst då.

På fredag åker jag till Taizé med församlingen och är där i en vecka. Det blir andra gången för både mig och en utav mina närmare vänner Sanna. Hon var där för 2 år sedan & jag för 1 år sedan. Det här året åker vi tillsammans och det känns lite speciellt faktiskt. Men grymt kul & avslappnande ska det bli i varje fall! För er som inte vet vad taizé är så kan ni googla lite men det är kort sagt ett kloster i frankrike där över 5000 människor lever & bor tillsammans från alla världens hörn i ungefär en vecka. Det är jättecoolt verkligen. Nåja nu ska jag avsluta. Hoppas ni har det bra! Trots det tråkiga vädret vi har här i Sverige!

Längtar faktiskt nu.


RSS 2.0