Vi åkte till La Hulpe istället.

Det blev ingen tur till lejonkullen istället tog jag, Martin och Erika bilen till La Hulpe, en jättefin park med ett fint slott. Henriette stannade hemma och pluggade, men vi ska ta lejonkullen en annan dag. Jag och Martin tog i varje fall många fina bilder i La Hulpe idag och bjuder på ett gäng här nedanför. Det var en jättestor fin park, många kärlekspar och hundägare som vandrade i parken. Idag har vi haft 20 grader och halvklart hela dagen. Men när man väl står i solen så bränner det verkligen, i solen är det säkert över 30 grader. Blir lite ledsen när jag ser alla mina vänners bilder och uppdateringar om valborg i Uppsala haha, men Belgien är faktiskt mysigt. Ikväll är det majbrasa bakom slottet och mat kommer att säljas, det blir nog trevligt!


Livet leker, jag vill inte växa upp.

Igår kände jag mig så lycklig, glad över att bo i Belgien. Vädret var jättefint igår, det var 30 grader i solen och vi höll på att dö när vi bestämde oss för att gå på bio inne i Bryssel och vi fick cykla som idioter för att hinna med tåget från Waterloo station, vi hann med tåget och svettet rann längs ryggen. Då kändes det verkligen som sommar igen, väl framme i Bryssel så kändes det som att det var evigheter sedan vi hade varit där. Det var jättemycket folk, speciellt turister överallt, hörde svenska språket lite här och där och kände mig lite stolt när jag tänkte på att människor åker på semester till Bryssel medan jag själv faktiskt bor här.

Vi tittade på American Pie Reunion, rolig som dom flesta American Pie-filmerna. Jag gillar att gå på bio här i Belgien, det är både billigare och skönare säten, bion igår gick på 65 kronor, i Uppsala kostar den 100kr, så jag sparade 35 spänn. Wih! Idag är det fint väder, och vi är lediga både idag och imorgon, jajemen livet leker!
Efter lunch ska jag och Henriette gå till lejonkullen (butte de lion), det blir 3e gången för mig och Henriette's första. Du har bott i Waterloo i snart ett år men aldrig varit till lejonkullen, du borde skämmas sa jag till henne, haha!

Nej vi hörs, hörrni!
Ställ gärna frågor om ni har några, eller om ni vill se mer av något eller annat blaj, hejsålänge.


Taggar peace and love festival med denna låt, kommer bli sååå grymt!!

Duktiga idioter. Norsk pratar svenska. Svensk pratar norska.


Vad ska man säga om Amsterdam?

Amsterdam, vilken helskön stad. Vi var så fascinerade och förundrade över hela staden verkligen.
Så många cyklar på så smala gator, det var ju fantastikt! Och jag såg inte en enda 21 växlad cykel, alla cyklar på gamla militärcyklar med rejäla sadlar och korgar och minst sagt så har dom ju rejäla lås. Nej man var mer rädd att bli överkörd av cyklarna än vad man var för bilar, Amsterdam var verkligen en cykelstad och dom skjutsade varandra hejvilt på dom. Madame Tussaud var också en uppplevelse! Fotade mig med alla möjliga coola kändisar, allt från Barack Obama och Marilyn Monroe till Oprah Winfrey och Justin Bieber, haha!
Vi stod också i en 45 minuters kö in till Anne Franks hus, huset där hon gömde sig i 3 år och skrev sin dagbok under andra världskriget, hemskt men också intressant.

I kön till Anne Franks hus träffade vi på ett norskt par som tipsade oss om en jättegod italiensk restaurang, vi tog oss dit och jag beställde en lasange bolognese, herregud vad det satt fint i magen. Sedan gick vi vidare på blomtorget där dom bland annat sålde Cannabis starterkit och en massa souvenirer, vi var så förvånade över vilket galet land vi var i. Vi tog oss snabbt igenom shoppinggatan och vidare upp mot red light district, där vi var tvungna att ta oss en titt på dom prostituerade i fönstrerna. Det var ganska sorgligt och vi tyckte det var rätt lustigt. Man kunde gå på olika gator och längs en gata var dom snyggare yngre kvinnorna utplacerade, längs en annan gata hittade man tjocka mörkhyade kvinnor, på en annan gata fanns äldre kvinnor och ja ni hör ju själva. Det var ett rätt lustigt land. Vi hittade också ett erotikmuseum, där fanns sexkonster i alla former och färger, det var allt från BDSM till disney och kondomer. Också intressant, haha! Slutligen var vi ganska trötta och mätta på dagen, vi hade hunnit med allt vi ville och beslutade att ta ett tåg en timme tidigare hem så 19.46 tog vi tåget hem och var hemma på slottet vid midnatt igår kväll. På tågresan var vi övertrötta och jag pratade norska hela tågresan, eller försökte iallafall. Lägger säkert upp en film senare haha.
Men dagen var i varje fall lyckad! Fler inlägg kommer under dagen!


.A.M.S.T.E.R.D.A.M.

Sådärja, orkar inte skriva så mycket men nu är i varje fall biljetter utskrivna, likaså turistkartan och taxi är minsann beställt till 05.45 då vi ska ta oss till tågstationen i Waterloo för att sen byta tåg inne i Bryssel och bege oss till AMSTERDAM!! Woho vad roligt det ska bli, dock får vi nog packa med oss paraplyerna men det ska nog gå bra! Lovar att ta bilder!! Nu ska jag sova så jag orkar upp 05.00!

Hejsålänge!

Bild från google

Oredigerad bild på solnedgång/kväll.


Nästa gång jag tittade ut genom fönstret såg det ur såhär!! Har nog aldrig sett något coolare, det var så himla häftigt. Helt rosa ute, det regnade och ja herregud vad häftigt ljus det var. Bilden är helt ordegierad. Hur coolt som helst var det, svårt att få med samma ljus och effekt på bild men ja fint var det i varje fall.
Nu har solen dock gått ner och det närmar sig läggdags. Hejdå.

Sol, regn, sol och mer regn.


Exakt såhär ser det ut utanför mitt fönster precis just nu, tog bara bilderna lite snabbt så jag hoppas ni inte är några fotofantaster som följer min blogg och vill klaga på att jag har med fönsterkarmen på bilden och vise versa. Men såhär ser varje dag ut, morgonen börjar med sol och sen blir det molningt och regn hela dagen, idag spöregnade det verkligen för några timmar sedan och sedan framåt kvällen kommer solen fram, alla dagar börjar se likadana ut. Sol, regn, sol.

Och nu verkar det som att vi får regn i Amsterdam på lördag också, hahaha ja nu har ni rätt att skratta ut lite skadeglädje minsann, men lite regn har man väl aldrig dött av ;D nej det blir nog kanonkul! Var på ett bodypump pass idag, alltid skönt! Och kvällen spenderas nu med rättskunskapsplugg, idrottsuppsats och skype med Viktor. IMORRN ÄR DET FREDAG, 4 DAGARS LEDIGHET VÄNTAR!!

And if the world would end tomorrow, we don't care tonight is the night

Är på bra humör nu, det är musiken som fixar det! Kan även skymta lite solstrålar mitt bland allt regn.
Den här veckan har man verklligen kunna märka av att man bor i ett egentligen ganska så regnigt land.
Mike Candys – 2012 (If the World Would End) - Radio Mix
Niklas – Ingen Dikkedarer

Nu kommer lite instagramphotos från veckan :D :D


I was walking with the ghost

Dagen började med svenska B nationella prov, skriftliga delen. Vi fick göra den på våra datorer nere i Mozarthallen och jag var klar när vi fick tillåtelse att gå kl 11. Var dock inge hungrig då eftersom jag ätit både vindruvor och choklad under provet. Eftersom vi inte hade fler lektioner idag så har jag varit ledig sedan dess. Har slängt in 3 tvättar i varsin tvättmaskin och har ingen aning om hur jag ska spendera resten av dagen. Blir förmodligen mycket skärmtittande idag, nej men kommer nog mest sitta vid datorn faktiskt, det är ett helt fantastiskt tidsfördriv. 2 bigbrother avsnitt väntar på mig också. Vädret är mulet och tråkigt, men nästa vecka väntar 20+ i alla fall, och på lördag blir det ju en trip till Amsterdam med mina fina vänner! Kommer ta massor av bilder då. Kommer säkert upp fler inlägg under dagen. Nu får ni lyssna på lite chill musik.
Hejsålänge.


Planerat, tankar, slutet är nära osv.

28 APRIL - AMSTERDAM med Henriette och Linda!
6 MAJ - SSB DAY, jag och Linda har ställt upp på att visa boardingen för dom som vill se hur vi har det.
10 MAJ - BESÖKA BREENDONK med skolan (gammalt koncentrationsläger i Belgien)
11 - 13 MAJ - LINDAS VÄNNER PÅ BESÖK och det resulterar nog i lite nattklubbvistelser
17 - 20 MAJ - PARIS med Erika, Max och Linda
25 - 28 MAJ - VIKTOR PÅ BESÖK I BRYSSEL , bor på hotell 3 nätter och har det allmänt bra
2 JUNI - VERSAILLES (boardingtrip!!)
20 JUNI - SKOLAVSLUTNING blir nog en del tårar
26 JUNI - 30 JUNI - PEACE AND LOVE FESTIVAL


Sjukt hur mycket galenskap och roligheter som väntar mig, mellan allt detta ska vi även försöka klämma in en resa till Beligens kust och staden Knokke, samt besöka La Hulpe som är fin park i närheten av Waterloo. Sedan är det nog en del småsaker också som att leta rätt på ett omtalat Café i Bryssel och lite annat smått och gott som måste hinnas med att göra innan det roliga är slut.

Har svårt att föreställa mig att detta året ska ta slut, mitt år i Belgien.
19/8-11 → 20/6-12
Så mycket roligt jag har hunnit med på så kort tid och så mycket som väntar mig, jag kan inte ens tänka mig hur tråkigt det kommer att vara att gå tillbaka till det vanliga livet. Även om mycket kul väntar nästa år också. 
Men här är vardagen så speciell för mig, när jag var hemma över påsklovet nu som i och för sig också blev det bästa lovet.. så hann jag komma tillbaka till det "vanliga livet" som för mig innebär att ha tråkigt.

Usch jag har aldrig tråkigt här, och har man tråkigt så finns det alltid vänner att hitta på saker med. 
Det är det absolut bästa med att bo på internat, du är aldrig ensam och det är extremt svårt att ha tråkigt. På mitt påsklov i Sverige, hann jag faktiskt känna av hur det var att "ha tråkigt".. jag hade nästan glömt hur det var. Jag är en extremt rastlös människa som älskar att ha saker att göra, att ha tråkigt är inte del av mitt liv, det finns inte ens på kartan. Så att om 2 månader återvända hem för att uppleva min gamla vanliga tråkiga vardag kommer inte bli så kul. Dock så känner jag en trygghet när jag befinner mig i min tråkiga vardag, en trygghet som betyder så mycket att den är värd allt det tråkiga livet har att erbjuda. Här kan jag ibland sakna tryggheten, familjen och bästa vännerna nära, men min roliga vardag väger oftast upp det.
Åh nej vad jobbigt det ska bli att om 56 dagar bara kunna leva 1 liv, jag är så van vid att ha 2 nu.

Det känns så bekvämt att ha 2 liv, när jag tröttnar på detta kan jag höra av mig till livet hemma i S, flyga hem eller be någon flyga ner till mig och mitt liv i B och när jag tröttnar på livet hemma kan jag vara här och glömma alla bekymmer som finns hemma i Sverige.

Nej usch vad jag skriver goja, förstår kanppt vad jag skriver längre. Nu ska jag dansa lite zumba och skaka loss allt som snurrar i huvudet. Ynka jävla 56 dagar kvar..

Svettigt på idrotten och tidningsomslag på engelskan.

Tjossantjoderittan!
Idag har varit en bra dag, måndagar är oftast väldigt bra! Började dagen med franska och därefter blev det svettigt på idrotten! Vi fick lära oss någon ny sport samt springa i intervaller. Dagen fortsatte med pasta bolognese till lunch, en företagsekonomilektion där vi lärde oss om bokslut och sedan blev det engelska där hela klassen har fått i uppdrag att fota två olika typer av tidningsomslag med oss själva på framsidan, detta ska presenteras för klassen imorgon, ganska kul. Här är jag på mina omslag hahaha jaa, väldigt kul.. haha!


När skolan var slut, blev det lite jobb med planschen för rättskunskapen och därefter ett svettigt bodyworkpass nere i idrottshallen! Vi var många på passet och jag svettades rejält, sjukt skönt!
Vädret är fortfarande knas, började jättesoligt och ganska varmt, slutade med regn och moln.
Nu lyssnar jag på min pojkväns spotifylista, saknar honom men tur är väl att vi har skype, viber och facebook för hur skulle vi klara oss annars? Men om 1 månad är han här!!

Har precis kollat bigbrother och nu ska jag kolla hur det går för Linda..
Berättar i nästa inlägg vad som väntar helgen!!

sköna gröna belgien


En liten promenad resulterade i gröna bilder.


Lite närmare med sigma 70-300mm


Skrift

Tjaba, det blev aldrig något party inne i Bryssel igårkväll.. haha vi var nämligen bara 3 stycken som var taggade, så vi 3 gick till tågstationen och väl där så fråga vi varandra "hörrni hur taggade är vi egentligen?" och jag hade ju världens halsont, så det slutade med att vi gick tillbaka till Touch Down och Oscars bar och hängde runt med lite sköna SSB:are. Vi gick och la oss runt 02 inatt så det var skönt. Vaknade vid 12 imorse, åt frukost, tittade på filmen "White Chicks" och sedan åkte jag och Linda hem till slottet. Linda åkte iväg för att rida med Nora och jag passade på att gå ut och fota lite i det underliga vädret. Hela dagen igår och idag har vi haft sol och regn varannan sekund, oftast är det soligt och regnar samtidigt. När jag var ute och fotade så hörde jag åskan inte långt ifrån och då blev jag livrädd att jag skulle bli träffad av blixten så sprang för mitt liv upp på slottet och efter det ovädret har det bara varit sol och fint nu på kvällskvisten. Jag, Linda och Henriette bestämde oss därför för att åka till Carre och köpa lördagsgodis, jag fick några beställningar från sugna slottisar med mig också, haha.

Lägger upp lite mobilbilder senare kanske, nu blir det bigbrother mys och godisätande med Linda.
Hejsvejs.

Scandinavian School of Brussels - fler slottsbilder


Hej jag heter Jennifer och jag bor på ett slott med 46 andra skandinavier.


Vardag på SSB


Linda och jag bland annat, hahahha

Tjabatjena, ny stil på bloggen och så är det ju fredag!! FYFAN VAD UNDERBART!
Dock är jag förkyld och medverkade inte på idrottslektionen idag, men kvällen ska nog gå fint trots allt. Det värsta som kan hända är att jag tappar rösten, men jag får väl förbereda mig med överfallsalarmet jag fick av mamma på julafton för drygt 2 år sedan, haha. Jag vågar aldrig testa det larmet, är så rädd att det ska låta alldeles för högt och att jag sedan inte skulle få tillbaka pinnen igen, så larmet aldrig skulle tystas, haha och eftersom jag inte vågar prova larmet så vet jag inte om det finns batteri men det gör det nog, brukar ju inte precis använda larmet.. Men fatta paniken om man tror att larmet fungerar och så gör det inte det, och så står jag där utan röst, haha. Nej förlåt. Ska inte oroa er eller mig i onödan. Kvällen kommer att börja hemma hos trillingarna med pizza och sedan blir det party hela natten.

Jag har en lektion kvar idag. Det är rättskunskap och den börjar om en timme, jag har läst på om kontokort och skuldsanering och mina gruppkamrater har läst på om annat så nu ska vi sätta ihop en plansch om allt. Vi får se hur detta går. Efter mellanmålet kl 15 ska jag börja fixa mitt hår, ska nog våga det med min vågtång jag fick av Viktor på julafton 2010, den har använts alldeles för lite trots att det var jag som önskade mig den.

Mitt rum är stökigt, jag har inte ens packat upp min resväska som jag kom med i söndags. Lat? Jajemen, men jag slipper mamma som tjatar i alla fall och det är ju skönt. När jag är hemma tjatar hon hela tiden om att jag sprider mina grejer överallt, och att hon alltid får gå och plocka upp efter mig. Men det är väl skönt för henne att jag inte är hemma nu då och kan stöka ner, haha. Nej men jag ska städa på söndag tror jag, för det är en sådan dag. Fast på söndag får vi 14 grader och sol men man vet ju tammefan aldrig med Belgien, vädret skiftar snabbare än man hinner blinka oftast.

Nu kommer Linda och jag på lite bilder från läsåret som gått.

Hahahaha denna bilden var aldrig tänkt att få pryda bloggen, men skrattar så jävla mycket varje gång jag ser den, så ah och man lever ju ändå bara en gång så man får väl bjuda på sig själv för inte fan är man perfekt inte.

delar av skolmatsalen/mozarthallen


Glädjen sprider sig i kroppen av hundra olika anledningar.

Kör ett snabbt inlägg innan jag hoppar i säng, åh efter att Johanna fixat lite på sin design i bloggen blev jag jättesugen på att göra om min design också, men det tar sån tid för jag är alltid så pjåkig med detaljer.. haha men en dag tar jag nog tag i det.

Permis är fixat för helgen, det blir utgång i Bryssel med mina bästa vänner här nere! Jag ska visa trillingarna ölbaren och lite annat kul och sen blir det förmodligen you nightclub. Taggad som fan faktiskt, trots min halsont.

Jag och Linda har varit duktiga och pluggat lite nere i studentköket idag, vi hade ju franska semesterglosor att lära oss också, hej och hå, crème solaire och maillot de bain.. jajemen ni hör ju, nu är jag redo för sommaren i alla fransktalande länder, elllleeeer? hahha. Stephanie flyttade in på slottet igår, hon har gått på skolan hela tiden men flyttade igår in på slottet istället för att bo med sin familj i Waterloo. Jag tycker bara det är kul när vi blir fler studenter på slottet, wiha.

Imorrn är det torsdag!! Torsdagar är det bästa på hela veckan, för då är det fredag dagen efter och då är stämningen alltid bra, för fredagar är ju EGENTLIGEN bäst. Hejdå och Godnatt.

Gamla partybilder, åååh ♥ ..
Vad jag kommer sakna allt.

Lite blandat, och så det här med kärlek..

Lyssnar på "Niggas in Paris" med Jay Z och Kanye West, haha tycker låten är skön mest för dom coola "yeaaah"-ljuden i backgrunden, haha sitter alltid och mimar och låtsas att det är jag som sjunger "yeeaah" samtidigt som jag drar huvudet bakåt. Ungefär såhär brukar det se ut..


Haha smickrande bild, men ja så brukar jag se ut i alla fall när jag sjunger med i den låten.
Lovar att ni alla redan har hunnit sökt upp låten på youtube eller spotify för att kunna göra likadant som mig och sjunga med till "yeaaah", haha.

Vad annars då? Helt okej dag idag, lite för trött bara. Sen att man har historiaprov imorrn på amerikanska och franska revolutionen samt lite gammalt och typ napoleon gjorde dagen ännu bättre, aja det ska tydligen vara ett litet prov så vi får hoppas på att det går bra då. Ska plugga lite senare.

Nu lyssnar jag på  "Feel so close" med Calvin Harris, det är samma lyrics hela tiden men det gör inget för den är skön. Jag tänker på Viktor eftersom vi står varandra så nära just nu, eller det har vi gjort ett tag men nu känns det bättre än någonsin, och han är en av några människor som jag kan prata om verkligen allt med. Ja jag bara älskar att umgås med honom för vi känner varandra så bra, vi lägger ofta orden i munnen på varandra, eftersom vi vet vad den andre ska komma att säga haha. Känns jobbigt att vi är så långt ifrån varandra nu, vi skriver ganska mycket på Viber med varandra och idag berättade han att han hade tänkt fråga mig om jag ville ses senare eftersom han slutade jobbet tidigt idag men sen kom han på att det blir ju ganska svårt eftersom jag sitter här i hjärtat av Europa, ganska många mil ifrån Uppsala. Jag tänkte på det han skrivit och blev lite nedstämd när jag tänkte på vilken bra kväll vi hade kunna haft, vi hade kunna gått till Gränby Centrum och köpt kakao, bakat pärlsockerbollar, tittat på bigbrother och lagat middag tillsammans. Åh vad jobbigt det känns nu.
Men när jag tänker på att vi för 3 veckor sedan inte hade sett varandra förrän ett halvår tidigare så känns det lättare att det denna gången bara handlar om 2 månader. Dock så var jag aldrig kär under det halvåret vilket heller inte gjorde det jobbigt att vara ifrån varandra, men nu är det annorlunda, för nu är jag så jävla kär.


jenwiden , följ mitt liv i belgien på instagram


Sista bilden är tagen av Viktor när han var här i Oktober förra året, den helgen var det mellan 25 - 29 grader och vi höll på att dö på hotellrummet. Jag undrar hur varmt det är när Viktor kommer nästa gång den 25 maj?
Dom andra bilderna är tagna idag och igår.

Sådärja!

Spotify har ju tydligen blivit bra och låter mig lyssna på låtar fler än 5 gånger numera, knappt någon reklam också. Jag vet inte vad som har hänt, kanske fungerar bra för att det är kopplat till facebook numera, allt är ju kopplat till facebook nu för tiden. Nåväl det är väl kul för Mark. Har i varje fall fixat mig lite nya spellistor med fräsch musik. Ska fixa en för varje humör hade jag tänkt, haha.

Idag är en bra dag, blev dock lika ledsen idag som förra gången när jag gick på zumban, zumba är verkligen inte min grej, att skaka armar, ben, rumpa och bröst på samma gång.. ska det vara lätt?
Det viktigaste med det här passet började zumbaläraren, är att ni går härifrån med ett leende på läpparna.
Jo tjena, det var ju väldigt kul att känna sig som en vandrande platt pinne, stel som ett kassaskåp.. haha aja. Man kan väl inte vara bra på allt, bodywork är nog mer min grej. Men eftersom zumban ingår i paketpriset på all träning så ska jag nog ändå fortsätta gå, jag får säkert ut någonting av det.

Om en stund blir det skype med Elin, längtar!! Vi har alltid så mycket att prata om, speciellt nu när vi inte hörts på 2 veckor då jag varit i Sverige och haft fullt upp.
Vad annars då?`Chokladen och vindruvorna jag köpte igår från Carre är redan slut.
Jag har exakt 64 dagar kvar i detta Land, eller förresten 4 av dom dagarna ska spenderas i Paris, så det är faktiskt bara 60 dagar kvar i detta land nu... finns inga ord.


Kärleken är ett mirakel, eller hur Ranelid?

Ojojoj vilken bra dag det här har varit. Hade inge förväntningar på första skoldagen, men jag hade nog glömt bort hur bra mitt schema på måndagar är, började med franska där jag lärde mig klockan, enkelt och kul. Därefter idrott, världens militärpass med styrke och konditionsövningar, sedan håltimme där jag hann gå upp på slottet och duscha, därefter bra lunch, kort företagsekonomi och till sist en kort engelskalektion. Slutade skolan 13.40. Då blev det en sväng till Carrefour, köpte vindruvor och choklad, mobilen var proppad med lite ny, go och glad musik också, underbart! Träden blommar här i Belgien, allt är så grönt och fint.

Klockan 16.30 sprang jag ner till idrottshallen för ett bodyworkpass, där blev det cirkelfys, liknande idrotten på morgonen. Jag har nu anmält mig till vårens boot camp, 3 pass i veckan fram till sommaren med bodywork, zumba, och styrka för 75 euro. NU JÄVLAR!! Den här veckan ska jag minsann träna!
Kvällen har bestått av ett avsnitt av bigbrother, skype med viktor och vet ni vad vi har gjort?!? Hehe lite snabba är vi, men vi är ju så kära, vi har bokat hit honom igen nu, den 25 maj kommer han, kan inte längta mer, och då har jag dessutom hunnit med Paris för en andra gång, när han åker hem sen är det dock bara 3 veckor kvar av mitt liv i Belgien. Wah vad läskigt. Men ja 9 veckor har jag kvar här och nu och jävlar vad jag ska njuuta!

Ringde precis Henriette på skype, hon har sitt rum 10 meter ifrån mig typ, haha är man lat så är man, men vi ville mest bara säga godnatt, känns bra att sova på samma slott som 46 studenter till och dessutom vakna imorgon och känna att nu är det fler som ska äta precis samma frukost som mig och 46 andra som ska till skolan och plugga, precis som mig. Kommer verkligen sakna detta.

Nu ska jag gå och lägga mig med rättskunskapen i hand, orkar inte ladda upp bilder. Vi hörs hejsvejs.

världens skönaste låt just nu

Macklemore – Can't Hold Us (feat. Ray Dalton)


jenwiden @ instagram

För er som har instagram och vill följa lite mer av mitt liv i Belgien, follow jenwiden on instagram.

flight 31 mars


HEJ BLOGGEN!!! JAG ÄR TILLBAKS I BELGIEN

Lovade ju att vi skulle höras den 15 april och nu är jag här. Sjukt ledsen att jag inte bloggat innan, men påsklovet i sverige har varit fullbokat upp till hakan. Nejdå, det har faktiskt gått bra, men mycket fika har gått ner i magen och mycket pengar har försvunnit ur plånboken. Alldeles för mycket.
Men det gör inget för dom har gått till fina, bra och goda saker. Påsklovet har faktiskt varit det bästa lovet sedan jag flyttade till Belgien. Jag och Viktor är tillsammans igen och det känns så sjukt bra. Jag vet att jag nämnt väldigt lite om honom i den här bloggen, vi var tillsammans i ett och ett halvt år, sedan gjorde jag slut i oktober förra året på grund av olika anledningar, under påsklovet insåg vi att ett break var precis vad vi behövde och nu är vi back on track igen. Vi vet var vi har varandra och är lyckligare än någonsin nu, jag hoppas det håller sig bra nu bara men det tror jag verkligen.

Mycket bra har hänt det här lovet, jag har umgåtts i massor med min fina vän sanna, hängt lite i kyrkan, myst massor med viktor, träffat familjen en snabbis, fikat i mängder, hängt lite i skolan i sverige för att träffa klasskompisarna, kollat på friskolekampen där thoren tog hem kampen ♥, hängt på IKEA, varit till morfars grav, varit på påskfest, slingat håret och hej och hå. Bilder är roligare eller hur? Här kommer ett gäng tagna med min mobilkamera, lägger på lite filter också, såklart.

Blev väl ganska mycket bilder.. men vem klagar? Här har ni mitt påsklov i bildformat.
Vi hörs imorgon, har inte ens hälsat på mina vänner på slottet än hehe..
Och nu börjar jag bli hungrig, och har ont i halsen. Dags för nudlar?

RSS 2.0