Bryssel flygplats

Tog några bilder igår på flygplatsen som jag delar med mig av, vi hörs när vi hörs.

Oj vad segt! Hörrni jag far hem idag!

Haha älskar att norskorna sägar "far" istället för svenskans "åker" , kan sittta och prata med norskor och nästan dö av skratt inombords för att dom har så kul språk och hur arga dom än är så låter det bara gulligt, hahahaha nu börjar jag tänka på Björn Gustavsson när han härmar norska maffian "vi ska sticka kniv i diiig" och "vi ska fritera mordeen" hahaha åh älskar norge ♥

Vet att jag varit sjukt seg på att uppdatera men det är för att jag har haft så sjukt mycket att göra, hela tiden! I Sverige har jag seriöst aldrig något att göra känns det som, då är det såhär "jaha ska jag åka hem efter skolan och göra ingenting då, eftersom mina vänner ändå är upptagna denna kalla dag" men här, här finns det minnsan alltid saker att göra. Igår var jag hem till trillingarna efter skolan senare kom Lovis och Linda och vi gick till lite belgiska chokladbutiker och köpte choklad till släkt och vänner. Senare var jag tvungen att dra mig hem för att packa väskan och fixa med lite andra julklappar, samtidigt som jag lyssnade på musik och chattade på facebook. Och idag går jag i skolan och har precis duschat på min håltimme och har egentligen inte alls tid för att blogga men äsch, om 2 timmar sitter jag i taxin till flygplatsen och ikväll landar jag i Sverige. Känns konstigt att stå i duschen här och tänka på att man ska sova i Sverige inatt, ganska galet att det bara tar 2 timmar och 15 min hem med flyg medans det tar närmare ett dygn med bil.

Laddar upp några bild på bilresan ner hit, gud då hade jag ingen aning om vad som väntade mig, det är nu 4 månader sedan, helt sjukt vad tiden har sprungit iväg och vad mycket jag har varit med om, jag är så rädd att det här tar slut. Jag vill faktiskt inte börja i 3an för då är det bara 1 år kvar i gymnasiet och tro det eller ej men jag älskar gymnasiet. Men nu väntar jullooooov. ♥




När räknas man som gammal?

Känner för att blogga lite till innan jag går och lägger mig. Jag, Linda och Lovis (även Max var med några avsnitt) har tittat på hela säsong 1 av Solsidan idag, gud vad jag älskar Solsidan, det är himla tråkigt att det inte kommer någon sänsong 3. Men ibland kanske det är bäst så, att avsluta när det är som roligast.

Så fungerar ju livet också, jag tänker alltid på det vid dom tillfällen jag behöver, som till exempel igår hade jag så himla kul på Le You och ville verkligen inte hem. Men Mikkel behövde åka hem och eftersom jag tvingat med honom och lovat honom att vi skulle dela taxi hem så var det bara och tänka på citatet då "man ska alltid avsluta när det är som roligast för då minns man bara det roliga" och då kändes det mycket lättare att åka hem trots viljan att stanna. Det var mamma som lärde mig den kloka repliken, men hon lärde sig säkert från någon annan..

Idag vaknade jag med världens påsar under ögonen, antagligen för att det blev sent igår. Men i varje fall, det fick mig att tänka på mamma så som jag reagerade, jag var nämligen snabb med att dölja dom och spackla på lite smink. Mamma säger ofta "uääh jag har blivit så gammal, jag har sådana påsar under ögonen och inge krämer funkar" haha. Pratade med trillingarna senare om gårdagen och vi pratade om att åldern 21 inte låter så värst gammalt längre, vilket fick oss att känna oss själva ganska gamla. För några år sedan var ju allt över 18 gammalt, men snart kommer man väl tycka att 30 åringar också är unga. Usch sa vi då och böt samtalsämne, oroliga över att behöva konstatera att vi själva har blivit gamla, nej vi är unga, snygga och lever livet, sa vi då. Men vi kom även på att när vi fyller 40 har man ju faktisk halva livet kvar, det hade vi inte tänkt på. Nu är klockan över tolv och jag måste sova. Godnatt people.

En av dom bästa kvällarna i mitt liv.

Igår var jag egentligen inte så taggad på utgång. Men det slutade med att jag hade en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Det hände inte så mycket igår under dagen, utan det var först efter middagen som jag och Linda fick lite bråttom med och hinna fixa oss innan Max skulle dyka upp klockan åtta för att hämta oss, men vi kom iväg tillsist och tog ut pengar och taggade till och allt. Kvällen startade på Touch Down och senare begav vi oss till tågstation, mötte upp fler skandinavier och tog tåget till Le You. Galet vilken kväll, så mycket folk, så bra musik. Ångrar inte en sekund från gårdagen. Svårt att beskriva gårdagen i få mobilbilder, men om det kommer ut bilder på deras hemsida eller om nån video laddas upp så lovar jag att dela den med er. Det sprang nämligen runt lite fotografer igår så jag delar nog med mig av något kul i framtiden. Sov gott inatt också. Vaknade klockan 14, skönt ju. Nu borde jag väl sova snart igen. Känns helt sjukt att det bara är 2 dagar kvar i skolan. Om mindre än 48 timmar är jag hemma i Sverige också, då blir det förmodligen mindre uppdatering på bloggen. Vi hörs.



Idag har jag och Linda bytt julklappar.

Det är lördag och jag vaknade tidigt idag eftersom jag fick sms klockan kvart i nio imorse. Med det var bara skönt, för jag gillar att vakna pigg tidigt, dagen blir lite längre då. klockan halv tio imorse kom Linda in till mig och så bytte vi julklappar, hon hade köpt en temugg jag tittade på inne på Casa för någon vecka sen, så jag vart jätteglad när jag såg att hon köpt den, i muggen låg också cirka 25 lappar som hon skrivit massa fina citat på och vad jag betydde för henne som vän och allt och hur glada vi är som har varandra, det var verkligen jättekul! Det låg också en massa tepåsar i koppen samt en choklad. Fyfan vad go den var, haha kunde inte hålla mig från att öppna och smaka. Ja åh det var verkligen jättekul!

Av mig fick Linda en liten bok som jag hade gjort till henne fylld med bilder på henne och annat kul som vi hunnit med från i augusti fram tills nu och så har jag fixat två biljetter till Jason Derulo's konsert den 10 mars, som vi ska gå på! Och det kommer bli såååå kul! Vi har alltid något att se fram emot! Kommer aldrig glömma läsåret 2011/2012, och så mycket vi har hunnit med på så kort tid? Helt sjukt. Och så mycket vi har kvar, helt sjukt. Jag älskar det här året. ♥♥♥


Snön har fallit

Igår kom snön, dom flesta på slottet var helt hysteriska. Jag vet inte hur många gånger jag hörde att det snöade, haha. Lite mysigt var det, men eftersom det var blötsnö så är det mesta bara slask idag. Tog en bild från mitt rum precis på hur det ser ut.

Vägarna består i stort bara av slask som ni kan skymta, men att det är lite vitt ute är ju i varje fall mysigt.

Vad annars, gårdagen var som vilken bra fredag som helst. Max, Nathalie och Mikkel kom till slottet igår och det var meningen att vi skulle ha filmkväll, vi började med en film som jag sedan tyckte var jättedålig haha och det slutade med att vi inte kom överens om någon bra film tillsammans och det blev till att vi hamnade på Lovis rum och spelade Maffian, haha ja det var kul. Folk sprang ner i snön och kastade snöbollar i glada natten och jag log bara för mig själv och tänkte på hur glad jag är som är här, jag vill nästan inte hem. Jag älskar mina vänner här så mycket. Och att ha dom runt om kring sig hela tiden är det bästa som finns, jag kommer sakna det när jag väl återvänder hem. Men om 3 dagar lämnar jag slottet och Belgien i 3 veckor och då ska jag träffa och umgås med mina älskade vänner i Sverige, så glad över alla i min omgivning. Idag blir en bra dag. Inatt sover jag och Linda hos trillingarna. Det bästa med att umgås med dom människorna är att man aldrig har tråkigt.

Idag fick jag som alla andra dagar denna månad en lapp i min julkalender, idag hade Erika skrivit lappen och det stog såhär → "Dagens sanning: Det är såå kul att jag känner dig Jenni! Vi skrattar jämt, du har så himla skön humor. Du är snäll och jag är så glad att vi är vänner."
Bara en sån liten text gjorde mig väldigt glad inombords.

Sista fredagen i Belgien detta år.

Idag är det fredag och om 20 minuter sitter jag i skolbänken.
Läser igenom mina gamla bloggar och kollar om jag utvecklats något, jag har ungefär 5 andra bloggar som jag har låst men läser när jag får lust. Den äldsta är från november 2008, hela 3 år sen. Tiden går fort, den bra flyger iväg.
Hittade bl.a. låten What I Want med Bob Sinclair på en av bloggarna så sitter och lyssnar på den samtidigt som jag tänker på mina vänner som åker hem till Sverige idag, dom går nämligen på Svenska skolan i Paris och jag har länkat till deras bloggar under "LÄNKAR" i sidomenyn på bloggen, ifall ni är intresserade av att läsa deras bloggar.
Är lite smått avundsjuk på dom som åker hem och träffar alla vänner i Sverige idag, men samtidigt så tänker jag på helgen jag har framför mig, jag minns ingen helg sedan jag kom till Belgien som varit dålig eller tråkig. Det är helt sjukt men sant.

Igår satt jag och kollade igenom min economi och gjorde någon slags månadsplanering samt räknade ut hur mycket jag gjort av med sen jag kom hit. Klockan var dock ganska sent när jag påbörjade och så fort jag insåg att jag hade gjort något fel i min planering gick jag och la mig, så ska göra klart den idag tänkte jag. Men jag har insett i varje fall att mina utgifter är stora, så tänkte börja mitt nya liv på måndag som heter spara. Det blir kul. Tror jag har börjat om mitt liv sjuttioelva gånger utan att lyckas, men någon gång måste ju vara den första.

Nu måste jag kila iväg.

Tänka sig att nästan halva tiden i Belgien har gått.

Jag har ju faktiskt läsare på denna blogg. Det är ju coolt. Glömmer bort det ibland.
Känns som att jag inte har så mycket att skriva om heller, bara flummar runt liksom inget händer.
Men jo klart det händer saker, det händer ALLTID något, idag har jag sprungit runt på slottet och väckt Michelle och Anniken som av någon anledning bara ville sova hela dagen. Sedan har jag inte gjort så mycket annat, har fixat permission tills på lördag. Vilket betyder att jag inte behöver sova på slottet på lördag, nej för då ska jag och Linda sova hos trillingarna eftersom vi ska till You nightclub sista gången innan lovet. Det är ett event där på lördag nämligen "The American dream" och dom kommer ha cashdrop, popcorn och cupcakes bl.a. kommer bli så häftigt.

Sedan på tisdag far jag hem till Uppsala. Jag vet inte vad jag tycker om bäst längre.
Uppsala? Bryssel? Sverige? Belgien? Nej hemma är såklart alltid hemma, och inget slår väl det.
Nästa år blir det ju dessutom businesstrip med min gymnasieklass hemma i Sverige, och så kan jag skaffa körkort och jobba massa. Jag ser fram emot 2012, mycket att se fram emot!


Everybody just had a good time

Jag hade seriöst inga förväntningar på NATO/SHAPE (North Atlantic Treaty Organization/Supreme Headquarters Allied Powers Europe), ja för det första så har jag lärt mig vad förkortningarna står för, för det andra har jag lärt mig att NATO är själva organisationen, och SHAPE är ett av NATO's två "Civil Personal Office" tydligen, alltså själva stället vi var på. Det häftigaste var att man för det första såg en tråkig byggnad som såg ut som ett kommunhus och jag sa besviket i bilen, vaa är det här NATO?

Vi hade ju med oss pass också eftersom det var jätteviktigt, dom behövde även registreringsbevis på bilen som skulle in i området och allt. Vi fick alla en varsin lapp där vårat namn och något nummer stod på och där vi körde igenom med bilen (det såg ut som en tull) stod såkallade politikpoliser, ja jag var så jävla fascinerad. Allt kändes så coolt haha, och när man väl kommit förbi allt stängsel och alla inhägnader in på själva basaden så visade det sig att där inne var tydligen ett helt minisamhälle, dom hade allt som vilket samhälle som helst har. Dom hade mataffärer, restauranger, bensinmackar, frisörsalonger, en skola, en kyrka och ja ni förstår. Och dom flesta människor man såg gick runt med militäruniformer. Haha herrejävlar vad fascinerad jag var. Ja helt sjukt. Fick höra att dom tydligen måste ha med sig legitimation var dom än går också. Man skulle ju i varje fall känna sig trygg om man bodde i det området, haha.

Nåväl luciauppträdandet gick hur bra som helst och dom amerikanare som satt i publiken var så fascinerade och tyckte vi var jättebra och sa att det var det bästa dom sett osv. Som belöning fick va ta del av deras svenska julbord med sill, potatis, köttbullar, lingonsylt, pepparkakor, daim, knäck, polly, skumtomtar, julmust, lussebullar och ja.. herregud allt!
Inte nog med det, till sist får vi höra att någon har lite choklad till oss och det visar sig inte vara så lite.. och inte vilken choklad som helst heller. Nämligen en helt varsin Paradis/Aladdinask!! Det här var verkligen höjdpunkten på denna vecka. Kan bara säga glädje. Nu delar jag med mig av lite bilder jag hann knäppa.

Taggade!

Ännu mer taggade!

Johanne hade det kul som Lucia.. Stearin hade fastnat överallt..






Skadeglädjen är ju trots allt den bästa

För inte så länge sen köpte jag en massa Belgisk choklad till släkt, vänner, familj etc.
Idag har vädret inte varit det bästa, blåst och regn, och sista lektionen för denna dag bestod av svenska där vi fick diktanalysera. Det var seriöst droppen för mig, det är av någon anledning inte min dag idag, har varit helt depp och bitter. Linda vet vad jag menar när hon läser detta, jag har i varje fall inte haft humöret på topp idag och ja vissa dagar bara är så antar jag. Men det jag skulle komma fram till var att jag när jag kom in till mitt rum rev jag genast upp pappret till en av dessa Belgiska choklader och bara tryckte i mig. Åh vad gott det var. Jag kände mig ungefär som mamma när hon försöker sluta röka, när hon väl har en dålig dag kan hon betala hur mycket som helst för en cigarett, det spelar ingen roll vilket märke bara det innehåller nikotin. Eller hur mamma?

Ungefär så kände jag mig med chokladen jag åt upp idag som var tänkt som en julklapp.. Men jag kan alltid köpa mer choklad innan jag åker hem till familjen tänkte jag, för den här gången var det akutläge. Haha nu mår jag ju genast mycket bättre och har högsta volym på högtalarna och sitter och hånler lite åt den klassen som har engelska och matte nu medans jag har slutat och har det bra på mitt rum. Alla som känner mig vet att jag glädjs hur mycket som helst åt andras olycka. Det påminner mig förresten om när mamma en dag på höstlovet pekade på min panna och sa något i stil med att det liknade en spikmatta, för så knottrig var min panna, bestående av finnar i verkligheten. Hon hade på nått vis menat det som ett skämt och när hon såg hur arg jag var samtidigt som jag inte kunde hålla mig för skratt, började hon asgarva och hånade mig ännu mer. Det tråkiga var ju att jag tog åt mig lite, just då i varje fall, en halvtimme senare hade jag glömt det. Haha nåväl, det är säkert min kindermaxi julkalender som skapat mitt beroende för choklad, alltid sugen på choklad och sött numera. Eller så är det väl bara en period, får jag hoppas.

Ikväll gäller det, då ska jag till nato och lussa så efter det kan jag äntligen börja presentera mig som "Jennifer som lussat på NATO". Hell yeah. Enjoy life.

Uppe med tuppen!

Alarm på 6.25 idag, ovanligt tidigt för mig denna termin, i Sverige gick jag alltid upp runt kvart över sex men nu när man bor fem minuter från skolan så brukar jag gå upp kvart över sju. Har i varje fall precis tagit en dusch, längtar efter att få duscha hemma i en ren dusch där vattnet rinner ner snabbare i avloppet än fisken kan simma, skönt i varje fall, men måste köpa balsam upptäckte jag. Älskar utgifter ♥
Nu är det en vecka kvar tills jag kommer hem till vackra Uppsala.
Har redan bokat in mig på två arbetspass, ett den 22 december och ett den 1 januari. Vi får se om jag kan få fler pass senare.

Nu ska jag kila ner till frukosten, lyssna på dennaa.

Invicious - Preview by Gruneau

Follow your heart

Har precis kommit tillbaka från Luciauppträdandet och är helt full med energi för det gick så bra, ja åh nu mår jag bra, haha. 80 nissar i kostymer stod där och log mot oss. Haha.

Nej nu hörrni nu är det bara 8 dagar kvar tills jag sitter hemma i Sverige. Tittade precis vädret och det verkar som om det blir en grön jul i år haha. Men jag klagar inte, jag gillar ändå inte snö särskilt mycket.

Imorrn blir det mycket luciauppträdanden, först kl 9.15 och sedan 10.15 inför skolan och sedan klockan 14.30 samlas vi för att åka iväg till nån byrå och uppträda och därefter blir det Svenska Ambassaden kl 19. Woho mycket nu. På onsdag är sista psykologiprovet för kursen också, måste ha MVG. Vad gör jag annars?

Och juste glöm inte alltid lyssna till ditt hjärta och följa din dröm. Glöm heller inte bort att du kanske har din skatt precis framför dig eller runt hörnet eller att du faktiskt kanske lever din dröm i detta nuet.





Att samla bra minnen är det bästa jag vet. Det här är bara några av tusentals fina minnen.

Lucia här och där

Nej herregud, bloggar segt nu, jag vet. Ingen inspiration alls typ. Haha, men jag ska berätta trots allt hur mina senaste dagar i Belgien har sett ut. Lördagen tillbringades på slottet, lite plugg, och på kvällen följde jag med luciakören och fotade dom när dom sjöng, jag själv väntade på att min hals skulle bli bättre. Stället dom sjöng på var mysigt, det såg ut som en upppiffad lada av tegel och organisationen jobbade för att få valloner och flandern att samarbeta med varandra. Det var ju nån sorts konflikt på 70 talet tydligen.. Hur som haver så var det ett bra framträdande dom gjorde och kvällen fortsatte ända in på natten hemma på slottet. Jag gick och la mig inne hos Linda vid halv tre natten till söndagen. Mycket skratt inne på Roberts rum med lite random people var det minsann.

Söndagen spenderades också på slottet och det var julkonsert nere i Mozarthallen, jag bestämde mig för att vara frisk och vara med och sjunga inför lärare och föräldrar, småbarnen hade ett jättegulligt luciatåg och det bjöds på pepparkakor. Jag och Linda bestämde oss klockan halv nio för att för en gångs skull gå och lägga oss i tid, och så tidigt har jag aldrig gått och lagt mig sedan jag flyttade till Belgien men jag vaknade utvilad och ska försöka lägga mig i tid idag också.

Idag har jag förutom skolan varit till Carrefour med Henriette och Lovis, jag köpte mig lite kex och pengar till mobilen. Börjar också inse att pengarna går åt nu.. på fredag ska jag och Linda troligen in till Bryssel och julhandla samt äta middag någonstans, sedan man måste ju ha pengar till Le you på lördag (sista helgen innan Sverige) samt taxi hem och på tisdag ska man betala taxin till flygplatsen. Ojoj, vi får se hur jag gör men måste stryka något från listan ovan. För nu är förskottsbetalningen till lägenheten i Paris betald! Och då tänker jag minsann ha pengar att spendera, åh Paris blir grymt!
Ikväll kommer Svenska militär representationen hit till slottet och lyssnar på oss. Mycket viktiga människor hela tiden.. Haha nej vi hörs.

Bjuder på lite bilder från i Lördags.





Hey hey hey

Måste bara få påminna er om att Laurent Wery är från Belgien...


Baka är ju bra.

Igår var det bak hemma hos trillingarna Alm, tillsammans drog vi till Carrefour med en kundvagn och inhandlade alla möjliga ingredienser. Därefter blev det storbak, chokladbollar, dansk chokladkaka, finsk julkola, chocolate chip cookies och pannkakor med vanlijglass och nutella till middag. Haha var så jävla mätt igår, men fan vad gott det var. Älskar det goda i livet. Alla var på sitt bästa humör tror jag och ingen gick hungrig. Efter att ha tryckt i oss alldeles för mycket gott blev det lite dieselråttor och sjömansmösstittande, ni vet julkalendern från 2002. Men vi tröttna efter 3 avsnitt och begav oss ut i sköna Waterloo. Tog taxi hem också och väl hemma träffade vi på både det ena och det andra, fredagen kunde inte ha tillbringats bättre.
Kärlek till detta år, vill aldrig glömma ♥


TD och sjukt bra musik.

Julbak hemma hos trillingarna Alm.


Good people, good times. Right on.

Tog en sväng till Carrefur med mina skandinaviska vänner idag. Woopwoop.
Slutade med att jag och Alex tappade bort resten och begav oss hem själva efter en runda på Casa, jag köpte mig en glasskål som jag har fyllt med stenar och satt ljus i. Köpte mig även cornflakeschoklad på Carre, åh bästa ♥ Sedan blev det pasta på slottet och nu har jag precis städat i ordning lite. Ska nog hoppa in i duschen nu, känner mig sådär halvfresh. Imorrn är det fredag och jag har ingen aning om vad som väntar, antingen blir det julbak med 10 glada vänner hemma hos någon i Waterloo eller så blir det klassiska TD, känns som om det var evigheter sen..


Just for fun

Woho kör ett übersnabbt blogginlägg! för om en kvart är det Art som gäller, älskar Art-lektionerna nu för tiden ♥♥, spelar ingen roll hur dålig jag är på att rita. Hehe och nu ska jag kolla med vår lärare om jag kan få göra en scrapbook som ett samarbete med engelskan, för det skulle vara kul! Jag älskar ju att pyssla, ibland.

Sitter och lyssnar på Hearts in the air med Eric Saade. Tänker på mina småsystrar som stog i vardagsrummet och dansade till denna låt när den var ny, högsta volym på stereon och sen hade dom uppvisning för hela familjen. Får mig att tänka på när jag och Amanda var små och alltid hittade på danser till låtar, glömmer aldrig dansen vi gjorde i klass 4 till Björn Rosenströms låt "Het" , ja ni vet den som går "jag är så heeet, så heet, kan ingen svalka mig? aldrig att jag klarar det här.." ja nånting sånt. Haha kunde alla Björn Rosenströms låtar i klass 5 och 6. Helt galet vilken musiksmak man har haft genom tiderna.

Har heller inte bestämt mig för om jag ska med och lussa på JM Constructions ikväll, är ju rätt förkyld.. Men det är ju kul och komma iväg också, fast nej jag blir nog hemma. Hejsvejs.

Working capital cycle = Current assets - Liabilites

Hallå! Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag och luciakören till svenska representationen ikväll! Kul och komma iväg, och som sagt eftersom jag är sjuk så tänkte jag att jag kunde ta med mig kameran och ta bilder istället. Jotack laddade kameran och var aspepp på att ta lite bilder och när man är framme och ska knäppa ett kort säger kameran "Minneskort ej insatt". Nej jag hade såklart glömt det i datorn. Åh vad roligt! Men tog lite bilder med mobilen med kass kvalité men aja. Måste vara uppe till 01 idag också eftersom jag måste se bonde söker fru, sista avsnittet och missade det som gick kl 20... och så har jag fekB prov imorn, wööeh. Men jag har det bra i varje fall. Promes. Fick ett brev av mamma idag, roligt javisst.

Nej nu får ni kolla på mina fina mobilbilder.





Nu ska jag plugga företagsekonomi B.. på engelska.. mehejdå.


Svenska representationen ikväll!

Borde plugga så hårt på Fek B just nu för imorrn har jag prov. Wueö.
Ikväll drar jag till svenska representationen i Bryssel med Luciakören, kommer dock inte kunna vara med då jag låter som en snuvig kråka. Men tänkte sitta och titta på sedan är det ju ganska häftigt och bara fått vara där tror jag heh.
Tar med mig kameran om jag kommer ihåg.

2 dagar till sen helg igen, jag hänger knappt med längre.
Kan ju förresten säga att det är världens storm ute, men just nu skiner solen, men blåser gör det.
Nej ska ner och äta massor av mellanmål nu, älskar mellis.



"No one can hurt you without your consent."

Kolla Kolla

Igår var en bra dag, hela helgen var också bra.
Livet rullar på som det ska, nästan. Igår så tog jag och Alex cykeln för att handla lite, vet inte egentligen var det var vi skulle ha för jag hitta inte det jag skulle ha men vi kom i varje fall hem med 5 wienerbröd, så vi fikade inne hos Linda igår kväll, och jag ramlade in i en förkylningen efter helgen så min röst var helt knasig igår vilket var kul just då och jag vet inte allt var kul igår, skrev med folk på fb och tittade på videos på youtube och talade om för Alex att jag hade hostat på en bullbit han fick av mig, haha älskar att vara elak. Jag hade så kul åt det jaaa.. jag vet inte hur länge hehe, sen tittade vi på gamla bilder och allt alla sa var kul. Skrattade mig tills sömns, den bästa känslan verkligen.

Nu lyssnar jag på Nationalteatern och Ebba Grön, ska nämligen jobba med samhällskritik under 1960 - 70 talet på svenskan, skönt att det ramlar in lite plugg såhär innan jul.. eller?


Att samla bra minnen är det bästa jag vet.

Nu har fotografens bilder från Julbalen kommit upp på facebook, ganska dålig upplösning och kontrast på bilderna eftersom jag tog dom från facebook. Men så är livet, bra bilder trots allt tycker jag!


Julbalen 2011

Gårdagen kunde nog inte ha blivit bättre.
Kvällen började med ganska mycket stress, vi skulle hinna få allt klart innan sju.
Men vi hann och kvällen började, först mingel en timme med alla härliga människor, en riktig pianist och fotograf som gjorde stämningen bra. Alla var så sjukt fina och jag kunde inte säga eller höra annat än "åååh" , "ååh va fiin", "guud vad fin klänning" och så vidare..
Helt sjukt vad fina alla var. Klockan åtta släpptes vi in i mozarthallen och allt var så fint, roliga nomineringar, god mat, i varje fall för och efterrätten hehe och trevligt sällskap.

Efter balen skulle jag och några andra ta tåget in till Bryssel, så vi stressade för att hitta en taxi till tågstationen och till sist kom vi fram och det visar sig att alla tåg är inställda (typiskt Belgien, värre än SJ) och nästa går först om 1 timme, efter mycket betänketid beslutar vi oss för att spendera timmen på tågstationen. Vi roade oss med varandra och tillsist kom tåget och vi kom in till Bryssel och Le you. Helt sjuk kväll, men riktigt bra, bra musik, dom flesta mådde bra och vi var hemma till kvart i fem inatt, somnade runt sex imorse men tvingade mig upp halv tolv idag för att äta brunch och så att jag kan sova ikväll haha. Har massa läxor jag behöver göra också, vi får se hur det går..

Har tyvärr inte många bilder än, men kommer lägga upp massor så fort det kommer ut lite fler på fb och sådär, fotografen som var på balen lär ju dela med sig av sina bilder snart och dom är det säkert toppkvalité på!
Jag lämnade faktiskt kameran hemma igår, bilderna nedanför är tagna av trillingarna Alm.





Gym 2.


fredag efter fredag

Och så var det fredag igen, min 16e fredag i Belgien om man räknar bort höstlovsfredagen som jag tillbringade i Sverige. 16 fredagar, det är ju helt sjukt. Och alla fredagar har verkligen varit en speciell dag, på fredagar är det sällan vi somnar innan 02.00 här på slottet. Det märks verkligen när det är fredag också, åh jag älskar fredagar!
Denna fredag tror jag dock skiljer sig från dom tidigare, mer eller mindre, vi får se. För imorgon är det nämligen Julbal på slottet och afterparty inne i Bryssel och därför tror jag det blir en ganska lugn fredag idag, folk ska nog ta hand om sig själva, prioriotera sömnen lite och jag och Linda ska köra på ansiktsmask och grejer för imorgon vill man vara så fräsch som det bara går.

I eftermiddag är det luciaträning och sedan ska jag barnvakta, blev tidigare timmar än tänkt så är väl ledig från och med kl 20 ikväll. Men det är bara najs. Blir säkert en film eller nått ikväll också.
Igår såg vi "Die Welle - The Wave" , den var bra, slutade dock ganska dåligt skulle jag säga men var lite läskig när man tänker på hur lätt människor faller för grupptryck och hur mycket "att tillhöra en grupp" betyder för människan. Det var vår psykologilärare som ville att vi skulle se filmen, vi har tidigare fått sett filmen "A beautiful mind" som också var sjukt bra. Gillar verkligen sånna här psykologiska filmer, man förstår sig på mänskligheten på ett bättre sätt efter att ha sett dom. Så jag tipsar er om båda filmerna!

Denna dag började med styrketräning på idrotten, jävlar va klen jag är i armarna.. hatar att komma i syn med ens dåliga egenskaper haha. Nu måste jag träna armarna som bara den, för vecka 4 är det styrketest som gäller. Ojoj.

Nej nu har jag uppdaterat er lite om allt och inget. 2 veckor kvar i skolan nu bara, helt sjukt!

Turn up the music turn down the drama


RSS 2.0