Älskade Sverige

Nu är jag hemma i Sverige, stannar här över lovet och återvänder till Belgien den 6 november.
Jag kommer vara väldigt upptagen denna vecka så vi hörs när vi hörs, det känns bäst så!

Mat har alltid varit en del av min livsstil


riktigt taggad på att åka hem nu
taxi till flygplatsen är bokad, choklad till familjen (speciellt till min chokladälskande pappa) har köpts
och kan inte längta mer till donken heller
nu börjar jag faktiskt sakna människorna
när alicia påminnde mig om hur bra dom var
jag hade nästan glömt alla bra people ju

nej nu ska jag lägga mig i min slottsäng som jag kallar den och sova gott.
sista natten här på nio nätter nu.
vi hörs när vi hörs.

Sjuttionde natten i Belgien


Tröttnar aldrig på Pumped up kicks med Foster the people, har hört den i två månader säkert men den blir aldrig dålig, det är en sån där riktig livsnjutarmusik. Alla låtar som folk visslar i är livsnjutarmusik typ. Älskar när folk visslar, det sprider sig ett sånt lugn men också en glädje när folk visslar, så länge dom inte är irriterande och visslar bara för att dom kan såklart.

Denna varma helt underbara höstdag har jag faktiskt bara öppnat min resväska, slängt i lite klädesplagg och sedan stannat upp och fått lov att tänka efter vad jag egentligen packar till? Det var först idag jag förstod att man faktiskt packar för att åka hemhem, man brukar alltid packa för att åka bort men nu ska man hemhem liksom. Det är inte alls lika kul att packa hem, det ska bli jättekul att komma hem verkligen, jag kan inte längta mer faktiskt men det känns som att det är så kort tid man ska vara hemma och att jag egentligen inte alls behöver packa någonting alls för att jag just ska hemhem där jag har allt liksom, men nu har jag ju allt här? Jag blir så confused.

Har i varje fall varit till Carrefour idag med Alex, vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var skönt. Har köpt hem lite choklad till familjen samt lite kex till mig så jag klarar mig på flygplatsen imorrn. Kommer vara på flygplatsen i drygt två och en halv timme nämligen. Hellre för tidigt än för sent va.

Imorrn kväll landar jag alltså i Sverige igen, lördagen blir en dag ägnad åt shopping med mamma och hennes väninna i Gränby Centrum och söndagen blir en heldag på donken, 11 - 20.
Ser fram emot denna helg!

Nu ska jag snart gå ner till matsalen och äta lite middag, så trött på denna mat.. Likadana kryddor, likadan konsistens, likadan sallad, likadan dricka osv.. varje dag. Det ska bli skönt att komma hem, det ska bli skönt.

Finns det en början så finns det ett slut

Tänker skriva det minst 4 gånger till, kan inte fatta att jag är hemma snart.
2 dagar kvar i min säng här i Belgien, fast den inte är mer 90cm bred så gillar jag den.

Kommer sakna rum 207 dom dagarna jag är hemma, för hemma hos pappa har jag Sveriges tråkigaste rum och hemma hos mamma så existerar det inte ens. Men har redan tänkt ut hur fint jag ska göra i mitt rum hos pappa när jag kommer hem nästa sommar.

Nej men hörrni, ikväll är det "bonde söker fru" på tv. Det gillas ju.
Fick tidigare idag värsta historialäxan också, läsa 10 sidor till imorrn. Ja, ur den feta 2kilos historiaboken som dessutom är på engelska. Åh vad kul, nej men så ska väl göra det snart.


lite flummigt inlägg med flummiga bilder från flummiga tider bara

Tisag, vädret har varit dåligt hela dagen men nu när jag tittar ut genom mitt fönster högt upp i slottet ser det faktiskt fint ut, jag ser solljus och många träd har blivit orangea nu så det ser höstigt ut. Jajemen, och jag sitter i min säng med en mysig filt runt mig och tittar på "112 på liv och död", vill verkligen bli polis. Verkar så sjukt intressant, spännande och kul men vi får se hur livet ser ut om 2 år, då kanske jag tänker helt annorlunda.

Ikväll är det "Outsiders" på tv, så glad att vi har svenska kanaler här på slottet. Sedan ska jag försöka gå och lägga mig tidigt idag men vi får se hur bra jag lyckas med det.


Belgien♥

Livet i Sverige, det är först när man kommer ifrån det som man inser vad man har.

Hemma snart, det känns så sjukt att börja planera för vad jag ska packa med mig HEM nu?? Och att man börjar planera helgen nu, och att det för första gången handlar om en vecka i Sverige på 10 veckor.

Och mamma har flyttat in en ny liten lägenhet och slår vad om att småsystrarna ser 1 decimeter längre ut, oj vad längesen det var jag såg dom. Tiden här har gått så snabbt och ändå handlar det bara om 10 veckor, men samtidigt har jag hunnit med så ofantligt mycket. Nej jag ser fram emot att komma hem, se svenska priser och prata svenska med personalen på ICA och handla lösgodis på Willys, och köpa 3 för 12 delicatobakelser och jobba lite extra på Mc'Donalds om jag hinner och tjäna mina egna pengar. Och micra en gorby's, och äta messmörsmackor och gå på toaletten i lugn och ro och skita ur mig alla mina bekymmelser ifred och bara få komma hem, och aldrig behöva passa tider, äta middag när jag vill och när jag är hungrig.
Nej det ska bli skönt. Och få krama om alla mina nära, familj och vänner. Jag längtar.

Manal i köket på McDonalds. Så mycket som jag hatar att göra hamburgare och
stå i kök så mycket saknar jag det.

10 veckor sedan jag lämnade Sverige idag.

Har lite håltimme och mår bara grymt bra. Har precis sprungit 4 km, duschat och nu lyssnar jag på hög musik, lite gamla-goda-tider-musik ni vet. DJ BL3ND liksom, I remember that time.
Måste så på festival i sommar också, siktar in mig på Peace and Love tror jag.
Nej hörrni om 4 dagar är man hemma, det känns ju helt sjukt.
Måste säga att jag trivs här. Men det ska bli skönt att få komma hem och äta tekakor med messmör på.
Ojoj det var länge sen. Vi hörs.

Bjuder på en fin bild från i fredags innan vi drog ut i Waterloo också.

Mobilbilder ♣

FREDAG

LÖRDAG

Mitt rum

FÖRE

EFTER



För bra för att vara sant

Jag bor i fucking Belgien. Jag älskar Belgien. Mer för varje dag.
Har dock tröttnat lite på denna blogg, mitt liv handlar om förnyelse, äventyr och att våga.
Förnyelse har inte skett på bloggen på ett tag därför känns den inte som prioritering nummer 1.
Men mitt rum har fått en förnyelse och det ska jag visa er i nästa inlägg.
Det här inlägget ska handla om mina senaste dagar och hur jag har tillbringat dom.

Efter en skön torsdag vaknade jag äntligen upp till fredagen, efterlängtade jävla fredag.
Jag är så trött på att plugga så det finns inte. Men jag har lärt mig sjukligt mycket sedan jag började här så ja, jag är väl glad. Aja, uäh jag hatar att jag alltid ska glida ifrån ämnet, jag skulle ju berätta vad jag har gjort.

Jo under fredagen hade jag inga planer framtill efter idrotten då Steph föreslog att vi skulle till Touch Down och sen den stunden gick jag runt rätt taggad hela dagen tror jag. Kvällen blev i varje fall jävligt lyckad, jag har redan glömt hur kallt det var att gå hem.

Lördag. Åh som jag har sett fram emot lördagen. Världens bästa lördag!
Upp klockan nio lite seg och så, dricka vatten och ta cykeln till tåget. För Linda och jag skulle nämligen till IKEA, trevlig utflykt! Har sett mycket nytt av Bryssel idag. AAAAH whatever!! IKEA var grymt, vi åt 10 köttbullar, mos, lingonsylt, gräddsås och till dricka blev det såklart lingondricka! Och som handen i handsken också en äppelkaka på det! ÅÅH det bästa jag ätit på länge typ. Så gott. Som jag har saknat.

När jag kom hem idag efter att ha pratat allvar med en arg tågdirektör samt cyklat med en stor IKEA-kasse i kyla så var jag lite smått irriterad. Men jag som har svårt att slappna av (som mamma alltid påpekar) kastade fram mina nya grejer och började stryka gardiner och fålla upp och hade mig, åt ingen middag idag för var så mätt efter lunchen och den belgiska våfflan vi tryckte i oss idag, hehe. Men det blev nudlar på kvällen samt kladdkakssmet och lite kortspel med Linda, Victoria och Emma. Tänker inte säga vem som vann.

Nej avslutar här och kastar upp bilder i ett nytt inlägg istället.

Paradise

Idag skulle Victoria min kära granne till Carrefour så jag tvingade henne att köpa med lite choklad hem till mig.
Har inte ätit så här mycket choklad på lång tid. Har ätit nästan 400 gram choklad på 2 dagar, illa.

Jag tycker om Victoria. Idag knackade Otto på hos mig och frågade om vi kunde byta rum, han har ett stort rum med stora fönster på första våningen, men jag sa nej. Jag gillar mitt rum, jag är installerad här. Och det skulle bli tomt utan Victorias knackningar. Varje godnattknack får mig att le lite innan jag somnar om kvällarna.

I helgen ska dom flesta slottisarna till Knock Out eftersom DJ'n Johan Wedel kommer dit, själv stannar jag hemma. Planerar att åka till Ikea på lördag med Linda om vädret blir dåligt och om jag orkar ta mig dit, tar tydligen 1h och 40min med tåg och buss. Jag älskar torsdagar, det känns som att jag redan fått helg bara av att tänka på att det är fredag imorgon. Imorrn får vi se vad jag och Linda hittar på när alla andra är på Knokke Out. Mm det blir intressant.

Vad annars? Kvällen har bestått av tv4, robinson och parlamentet. Samt en massa wordfeud. Väldigt underhållande.
Jag trivs bara bättre och bättre.

Bjuder på en trevlig bild på Emma och Victoria från förra helgens matchtittande.
Vet hur mycket dom gillar denna bild också, helt inne i matchen, javisst.

Sexy and I know it

Idag mår jag bra och jag ska berätta varför.

Ganska spontant tog jag cykeln in till Waterloo, kollade lite efter en gardinstång som jag vill sätta upp i mitt rum, som jag säkert berättat tidigare om.. Det blev ingen gardinstång utan istället kom jag hem med 300 gram choklad och 2 feta högtalare för 9.90 euro, 100 jäkla kronor. Så nu sitter jag och äter choklad och poppar LMFAO's "Sexy and I know it" , just because I know it.


Rum 207

Jag har efter en olycka i min garderob ägnat hela dagen till att möblera, sprungit ner i i källaren och hämtat klädställning samt tvättat alla tiders tvätt. Hann också med lite tvtittande - "Äntligen hemma" och lite "Outsiders". Förresten så ljuger bilderna, mitt rum är mycket mysigare i verkligheten och mycket större, det sa Viktor när han var här.. Hejdå.

En helt vanlig måndag i Belgien


När Belgien börjar gå mot kallare tider betyder det att jag spenderar mer tid inomhus och det är så härligt. Jag gillar faktiskt mitt rum, hade jag bott här i ett år till hade jag defenitivt lagt ner mer pengar på inredning till mitt rum men ja, jag har gjort det rätt mysigt trots allt. Nästa helg kanske vi tar en tripp till Ikea om det är dåligt väder och då ska jag köpa mig en gardinstång och fina gardiner som jag kan ha över hela vägen där fönstret sitter, som Nora har i sitt rum. Det skulle vara mysigt.

Har läxor också, det är väl ingen nyhet. Psykologirapport om ett fall vi skrivit själva, ska lämna in den på onsdag, har suttit hela eftermiddagen och klurat på allt från den kognitiva modellen till det behavioristiska perspektivet samt vad klassisk betingning är för något. Jag vill verkligen ha MVG i psykologi men vi får se hur det går, denna kurs slutar i Januari tror jag så det är ju ett tag kvar dit.

Har tittat in på lite hemsidor - Monki, Weekday, BikBok och Carlings bl.a. vill verkligen hem och shoppa gärnet, allt är faktiskt billigare hemma och snyggare. Fast inget slår såklart Forever21, bästa butiken här.

Det ryktas om pannkakor till middag, så ska väl dra mig ner till matsalen nu. Så hörs vi när jag får lust igen.

Someone like you.

Den här bilden är så mycket kärlek.

Du påminner mig om hur bra jag har det

Glömmer bort hur bra jag faktiskt har det. Det är bra att det finns folk som påminner mig i varje fall.
Julbal och Halloweenparty är betalt, skoltröja är beställd och Paris bokar vi förhoppningsvis in så småningom!

Det blir så bra. Kul att folk faktiskt kommenterar min blogg, uppskattas verkligen!
Jag trivs här det gör jag, men jag tror jag skrattar mer hemma. Jag känner mig som en livsnjutare här, ni vet filosiferar och bara uppskattar livet och gör galna saker, lär känna mig själv och så vidare. Men hemma finns dom människor som känner mig till 100% och verkligen förstår min humor, det gör det humoristiska livet lite enklare.

Världens bästa småsyskon. Jag måste säga att det är jobbigt att missa ett år i deras uppväxt.

16 oktober 2011

Har massa fler bilder men dom kanske dyker upp en annan dag, tjingeling. Nu blir det film med lite folk. Vi hörs.

Precis som jag sa.

Lägger upp lite fina bilder från gårdagen, precis som jag sa.

Sköna gym 3or och sköna converse liksom.

Filmen var jättebra för er som undrar det. Och vet ni vad den kosta?!!? Vet ni vad den kosta?! 50 jävla kronor. Hah kommer gå på bio varje helg.

Sköna himmel med sköna äventyr bara.

Trevliga mobilbilder. Det är nått speciellt med mobilbilder, har alltid tyckt om mobilbilder tror jag. Eller nej det har jag nog inte..

Vad annars? Jag åkte in till staden idag, Bryssel javisst. Skulle ju träffa min gamla goa klasskamrat men vet ni vad? Vi kunde ju inte nå varandra på hela dagen, jag försökte smsa och ringa men kom bara till mobilsvar och då skapades liksom ett problem med tanke på att Bryssel är ganska stort. Men han skickade mig ett sms precis och berättade att han inte haft någon täckning på hela dagen och var hemskt ledsen över det osv.. men jag hade trots besväret att få tag i honom ganska trevligt i staden. Jag bestämde mig nämligen för att leta upp Svenska kyrkan och kom ungefär halvvägs men hann ändå se mycket nya delar av Bryssel, har fortfarande inte förstått hur stor staden är. Uppsala känns som en pyttehåla med skillnad till Bryssel. Aja slänger upp bilder från dagens aktiviteter i nästa inlägg.

Lets go

Tjaa , lägger upp bilder från gårdagen och lite annat senare. Nu drar jag in til Bryssel och träffar min kompanjon Pehko som jag känt sedan åkurs 4 höhö. Ha det så fiiint så hörs vi senare!

Så länge kan ni njuta till denna sköna remix med Avicii och Lil Jon , vi hörs.


Fina härliga lördag

Vi har fint väder idag, solen skiner med andra ord.
Har fortfarande inte satt min fot utomhus men ska efter det här blogginlägget bege mig ut på en uppfriskande promenad.

Dagens största besvikelse var att gå ner till brunchen en kvart efter öppnandet och inse att all nutella, philadelphiaost och alla bananer var slut. Imorrn ska jag vara först till brunchen så jag får allt det goda.

Har pluggat lite psykologi men är långt ifrån klar och har precis tagit en dusch, det var fruktansvärt skönt, känner mig som en ny människa med lite nya kläder på.
Jag och Linda har även beslutat oss för att det blir bio ikväll. Det blir abduction på engelska (som tur är) men med fransk text, det intressanta med filmen är ju att svenska skådespelaren Mikael Nyqvist är med. Javisst.

Vi hörs.


Borde jag skratta eller gråta?

Har haft en skön fredag, har ätit glass, frukt och mörkchoklad. Har kollat på idol och andra sevärdheter på tv. Har skypeat med Viktor. Och har haft det allmänt bra på slottet bara.

Fick dock reda på lite för mycket information idag som vår houseparent har skickat ut till alla på slottet och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, vad bor jag med för människor egentligen? Helt sinnessjukt. Jag som trodde dom flesta på det här slottet var mogna och att man i den här åldern tänker ganska moget men uppenbarligen inte. Jävla dårhus. Nu vill jag ha en privat toalett.


Dag 56 på SSB



Kan helt seriöst sitta och titta på tomorrowlandvideos, hur länge som helst och bara önska att man kommer få vara med om något lika häftigt. 2012 är dessutom åldersgränsen att man är född 94. Helt sjukt vad jag vill dit, vet inte hur jag ska få pengarna att räcka till bara, får kanske satsa på 2013 istället.
Men en vacker dag, står jag också på tommorowland.

En kvart till rättskunskapen börjar, har gjort några förändringar i designen för nöjets skull.
Har heller inte fattat att det är fredag. Om 14 dagar står jag på svensk mark, när jag kommer hem till Sverige har jag varit utomlands i över 70 dagar. Rätt galet när jag tänker på det.

Fick paket på posten idag by the way!
Det var från min kära mor, som skickade tom & jerry godispåse samt ett brev och en skiva med lite lugna låtar.
Hihi glad blev jag.

 


Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is mystery.


Belgien kan dom, en dag ska jag också dit.

När utgifterna blir större än inkomsten

Pengarna rullar iväg nu, 40€ till halloweenparty, 40€ till julbalen, 40€ till skoltröja och så ska jag troligtvis boka tågresa till Paris snart. Sommarlovet på donken kan nog ha varit värt allt slit, lite ledsen över att pengarna börjar försvinna nu bara. Men för hoppningsvis kommer jag jobba ihop lite sparpengar nästa sommar igen så det är som det är, jag hade ju dessutom bestämt mig för att jag skulle använda pengarna i Belgien och det är ju vad jag gör.

Har pluggat hela dagen idag också, gör ingenting annat nu för tiden. Menmen utan skolan skulle jag aldrig sitta här idag. Så tacksam.

Saknar församlingen hemma, helt obeskrivligt mycket också. Sitter och tittar på foton från sommaren och tänker på hur bra mina senaste somrar har varit, mycket tack vare kyrkan och alla underbara människor som finns där.

Bilder tagna från Long Liu , 9/8 - 2011

Och om jag ändå ägde en ko

Jag vet att jag inte bloggade något igår men det var för att jag och några vänner på slottet var sjuuukt effektiva hela dagen. Efter en ganska lång dag i skolanigår åt vi mellanmål och därefter satte sig jag, Linda och Alex oss i köket och pluggade gärnet (i närmare 4 timmar!!) på historiaprovet som jag tidigare berätta om, ja juste det där jag helt totalt sket i. Men kände lite panik sådär dagen innan såklart och blev tvungen att trycka in lite information i mitt korttidsmine och jag tror jag lyckades ganska bra, så borde bli godkänd på det provet i varje fall.

Sedan då? Jag och Linda stack ut och sprang lite, men jag tror jag har fått någon typ av benhinneinflammation för mina ben värker så fort jag överanstränger mig, så jag tog det väldigt lugnt igår.

Senare på kvällen poppade vi popcorn och tittade på Bonde söker fru och hade det mysigt och därefter skypeade jag lite med mamma och sedan gick jag faktiskt att la mig. Men det blev sent.

What up nu då? Bild om 8 min så ska väl lämna datorn nu, vi hörs senare.


Varför hade jag aldrig hört talas om Little Marbles?

Det här är ju helt sjukt.
Nya favoriter.


Lycka är framgång

Tog en kort promenad runt området vid skolan, kameran fick följa med. Frågade många kottar på slottet om någon ville följa med men alla pluggar inför det stora Historiaprovet på torsdag som jag inte intresserar mig av för fem öre. Det här är enda gången sedan jag började skolan som jag tillåter mig själv att få IG i ett prov, det får gå som det går, jag tänker inte lägga ner min själ i att plugga in något som jag absolut inte intresseras av. Då gör jag hellre saker jag tycker är kul, tar en sväng med kameran helt enkelt.

Jag tror man kan komma långt i livet på att göra vad man tycker är kul. Nu är klockan halv sju och det betyder att middagen väntar nere i matsalen. Vi hörs.


Höstiga dagar i Belgien


Hejhopp, idag har vi haft 18 grader och delvis sol, men det har blåst mycket så det har känts som 13 grader typ.
Men bilderna ovan är i varje fall från när vi gick ett gäng till Carrefour, jag köpte belgisk choklad som jag ska skicka till lite folk. Första brevet med choklad sticker iväg imorgon till kusinerna. Köpte också popcorn och basmatiris. Yesbox. Man vet aldrig när suget kallar.

Hela kvällen har bestått av Historia plugg, har alltid haft en stor kärlek för antika Rom och Grekland. Not.
Men på torsdag är det "Big History Test" som gäller, och ja provet är på engelska men tack och lov så kan jag svara på svenska. Imorgon blir det mer plugg och nu ska jag sova för nu är klockan snart halv tolv och jag hade hoppats på att komma i säng mycket tidigare menmen det slutar alltid såhär. Heh.

Vi hörs.

A truly great friend


Min finafina vän som postade detta på min logg tidigare idag.
"In the end you will see who's fake, who's true and who would risk it all just for you"

En söndag på slottet

Dagen har bestått av

Plugg
Träning
Skype
Mat

Inte så mycket mer. Taggar ny vecka! Efter denna är det bara två veckor kvar till lov och Sverige ♥ yihhaa.

bra skit


Mysig hösthelg

Har haft en av dom bästa hösthelgerna i mitt liv. Från att ha virrat runt på Bryssels gator till att äta godis framför Solsidan.
Jag och Linda hade packat väskorna och fick även med oss täcken och kuddar. I fredags klockan 17 hämtade trillingarna, Max, Martin och Erika upp oss och vi begav oss hem till världens trevligaste trillingar. Så sjukt fint hus hade dom. Jag var så glad att vara i ett hem, i ett hus, i en villa liksom. Åh underbart att komma ifrån slottet för en natt! Vi begav oss därefter till Carrefour och inhandlade allt man kan behöva till den perfekta tacosmåltiden.
Sååååå gott att äta tacos efter 7 veckors mat i matsal. Vi åt oss mycket mätta och efter ett tag hade klockan tickat iväg rejält, och vi fick lite bråttom. Slängde på oss partykläder och ett val slutade med ett annat osv.
Tillsist satt vi på tåget in till Bryssel och väl framme hade vi gott med tid att hitta klubben vi skulle till. Det slutade med att vi hittade Le you som ligger 59 sekunder från stationen (enligt google maps) efter 40 minuter. Haha men Le you öppnade 23.30 så vi tog en drink på en annan bar först och träffade härliga slottisar lite här och där. Tillsist var vi inne på Le you och där partade vi till 03.00, för sedan var fötterna trötta.

Det blev taxi hem till tha trins och det var så skööönt, när vi kom hem åt vi godis och satte oss framför någon film men vi insåg efter 10 min att alla var jättetrötta så vi gick och la oss. Och imorse tog vi en dusch och sen åt vi frukost länge. Så gott.
Längesen jag uppskattade ett hem och mat så mycket! Sedan har vi bara pratat på hela dagen, kollat på första säsongen av Solsidan och jag och Linda kom tillbaka till slottis 17.30 denna kväll. Har inte pluggat någonting utan har bara haft det bra och pysslat med massa bilder på min anslagstavla, ätit chokladpudding och tittat på tv4play med Linda. Hur skönt som helst.

Imorrn är det intervallträning och plugg som gäller.

Jag och Linda på höstpromenad på väg till Carrefour, hittade sjukt stora löv längs vägen. Buffy är trillingarnas söta hund.

Party på Le You. Tacosförberedelse i trillingarnas kök. Grand place.

Trillingarna och Linda. Höstig trädgård.

Slottet taggar till


Har packat ner partykläderna, tandborsten, xtra skor och dom pengar som kommer att spenderas ikväll.
Känner på mig att natten blir lång.
Alla taggar till kvällen och musik spelas lite här och var.
Vi hörs.

wihaaa

Sitter och lyssnar på Blink 182's nya album och mår bra. Gillar verkligen det bandet.
Igår tog jag och Linda oss ut ur slottet och begav oss in till staden Waterloo för att göra oss förberedda för Ellens födelsedag idag, Ellen fyller 17 år och det ska precis som alla andras födelsedagar på slottet firas!

Vi köpte bland annat färdig chokladsmet som vi drog in i ugnen när vi kom hem till slottet, allt så att Ellen inte skulle märka något och kunna ana vad vi gjorde hihi. Därefter smälte vi vitchoklad och hade på kakan, sedan fick den stå i kylen under natten och imorse kom vi in och sjön "Ja, må hon leva" enligt svensk tradition.
Jag tror hon blev glad faktiskt.

Idag har jag haft idrott, börjar faktiskt tycka om idrott väldigt mycket. Därefter blev det en långdusch för ikväll är det utgång i Bryssel som gäller och jag och Linda ska sova hos trillingarna på vår skola. Det blir nog en sjukt bra kväll tror jag! Vid 17 i eftermiddag hämtar dom oss på slottet och så tar vi med oss täcken och ombyte och allt vad vi kommer att behöva och hemma hos dom ska vi laga mat tillsammans, jag tror det blir tacos. Framåt kvällen tar vi tåget till Bryssel och där ska vi festa natten lång, det blir taxi hem sedan. Ser fram emot denna kväll så mycket!

Nej det här blir en bra dag, om en halvtimme ska vi börja på nytt kapitel i rättskunskapen också. Spännande.
Vi hörs.

Ellen 17 år, grattisgrattis!

What goes around comes around

Ouuff vad dålig jag är på att blogga, men det händer så mycket hela tiden och dagarna bara flyger förbi!
I onsdags kväll drog vi ner ett gäng till idrottshallen och spelade lite volleyball, gjorde lite situps och hoppade lite hopprep, sjukt härligt till bra musik! Under den tiden tänkte jag bara på hur glad jag var som är här nere i Belgien och att den möjligheten finns, att man bara kan samla ett gäng och hitta på något kul. Hemma är allt så annorlunda, livet här skiljer sig verkligen från det hemma och det har ju såklart både fördelar och nackdelar med det. Men försöker att bara se fördelarna, för dom är så många fler. Jag kommer att aldrig ångra det här året i varje fall, det är jag ganska säker på.

Idag har jag bott här i sju veckor. 7 veckor. Det betyder att jag har gjort min signatur på ett papper minst 83 gånger sen jag kom hit, japp jag räknade precis ut det. Vi måste nämligen skriva vårt namn vid frukosten och innan vi går och lägger oss alla vardagar samt innan vi går och lägger oss på helger. Det betyder att jag skrer mitt namn i varje fall 12 gånger i veckan, på bara min fritid liksom?! Hur många gånger skriver man inte sitt namn på papper i skolan då liksom? Ja, ska bli intressant och se om min signatur ändrats något om 9 måndader när jag skrivit ner den ett antal gånger, haha.

weheartit.com

We didn't start the fire

Träningskläderna på!
Ner i gympahallen och kötta lite nu vi hörs.

spriinngg ner för trapporna

Sitter och äter upp mina sista willysgodisar jag fick av Viktor när han var här, åt precis upp det sista av marabou polka kakan jag hade också. Men jag har en Swedish fishes påse i mitt lilla skafferi också, dom har jag sparat sedan dagen jag kom hit. Tänker spara dom tills det verkligen inträffar något typ av akut behov av svenskt godis.

Jag tänkte ta upp lite för och nack delar med att bo här i Belgien och på ett slott med 45 andra studenter, för nackdelarna är faktiskt ganska många, visst att fördelarna är ännu fler.. Men jag vill inte få er att tro att mitt liv är perfekt här borta, för det finns inget som heter perfekt. Men jag tror jag tar upp dom en annan gång, kan i varje fall säga att jag saknar att ha en privat toalett, att gå på allmän toalett dygnet runt som man nu kan kalla toaletterna börjar bli ganska jobbigt. Nu ska jag nog gå och lyssna på lite Belgienkunskap bara för att jag är intresserad, för jag läser nämligen inte kursen längre som jag sa i början att jag skulle göra, och det är bara för att min rektor i Sverige inte vill att jag väljer några kurser som inte finns med på Skolverkets hemsida.

Vi hörs.


Ice tea i fina flaskor


idaag har hösten nått belgien


We found love


Jag börjar känna mig hemma här nu.


På bra humör

Just nu känner jag för att blogga för just nu är jag på bra humör. Jag drog upp volymen på datorn, tände lamporna i taket och började städa lite. Blev inte riktigt klar men det gör inget för jag läste precis ut min engelskabok som förövrigt var jättebra. Imorrn ska halva klassen diskutera boken, andra halvan gjorde det idag så jag var ledig från engelskan vilket betyder att jag slutade efter att jag hade sprungit 2400 meter på idrotten idag. Fortfarande väldigt stolt över tiden jag sprang på eftersom jag vet att om jag klarar 2400 meter på 11 min och 39 sek, då klarar jag 2000 meter på 10 min och då kan jag bli polis.

Okej var tvungen att springa iväg från datorn i fem minuter eftersom min lampskärm uppe i taket precis tappade halva fästet och hängde då lite galet sådär, kan säga att det var lite läskigt eftersom tanken på att hela skärmen skulle lossna och kanske träffa mig gjorde mig lite rädd. Även om lampskärmen nu inte skulle kunna döda mig eftersom den bara är gjord av plast men sen att man hade lite spöktankar i bakgrunden gjorde det hela ganska läskigt haha. Men jag sprang ner till houseparent som hämtade stege och löste problemet.

Så nu är jag back on track igen. Helgen har varit bra. Väldigt bra. Har umgåtts med en av dom människorna jag älskar mest och bara haft det trevligt, 26 grader och sol gjorde helgen bara bättre.

I torsdags kväll när jag och Viktor sågs gick vi till hans hotell där vi böt födelsedagspresenter med varandra, av mig fick han en pyjamas och belgisk choklad haha. Och jag fick ett par senapsgula converse som är höstens färg. Hur snygga som helst! Innan denna sommar hade jag aldrig ägt ett enda par converse, idag har jag 3 sjukt snygga par.


Svettigt

Jag har precis sprungit 2400 meter på 11 minuter och 39 sekunder. Jag har nog aldrig varit så slut i hela mitt liv.
Nu ska jag duscha, bloggar om helgen när jag får tid. Har aldrig tid nu förtiden, oj oj oj.

RSS 2.0