På bra humör

Just nu känner jag för att blogga för just nu är jag på bra humör. Jag drog upp volymen på datorn, tände lamporna i taket och började städa lite. Blev inte riktigt klar men det gör inget för jag läste precis ut min engelskabok som förövrigt var jättebra. Imorrn ska halva klassen diskutera boken, andra halvan gjorde det idag så jag var ledig från engelskan vilket betyder att jag slutade efter att jag hade sprungit 2400 meter på idrotten idag. Fortfarande väldigt stolt över tiden jag sprang på eftersom jag vet att om jag klarar 2400 meter på 11 min och 39 sek, då klarar jag 2000 meter på 10 min och då kan jag bli polis.

Okej var tvungen att springa iväg från datorn i fem minuter eftersom min lampskärm uppe i taket precis tappade halva fästet och hängde då lite galet sådär, kan säga att det var lite läskigt eftersom tanken på att hela skärmen skulle lossna och kanske träffa mig gjorde mig lite rädd. Även om lampskärmen nu inte skulle kunna döda mig eftersom den bara är gjord av plast men sen att man hade lite spöktankar i bakgrunden gjorde det hela ganska läskigt haha. Men jag sprang ner till houseparent som hämtade stege och löste problemet.

Så nu är jag back on track igen. Helgen har varit bra. Väldigt bra. Har umgåtts med en av dom människorna jag älskar mest och bara haft det trevligt, 26 grader och sol gjorde helgen bara bättre.

I torsdags kväll när jag och Viktor sågs gick vi till hans hotell där vi böt födelsedagspresenter med varandra, av mig fick han en pyjamas och belgisk choklad haha. Och jag fick ett par senapsgula converse som är höstens färg. Hur snygga som helst! Innan denna sommar hade jag aldrig ägt ett enda par converse, idag har jag 3 sjukt snygga par.


Kommentarer
Postat av: Lena

Oupps! Och plötsligt hade hon bara två par! :)

2011-10-04 @ 23:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0