En miljon känslor och tankar på samma gång. Hejdå Belgien. Vi ses igen den 15 april.

Bye Belgium, hoppar in i taxin till flygplatsen om 45 min.
Blandade känslor, känns nästan som att jag ska svimma, känner mig utochin och bakochfram och uppochner.
Wööeöh vet inte varför. Vi hörs.


Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down.


Underbara fina kyrkkompisar.

fick denna postad på min tidslinje


Om dom visste hur mycket jag saknade dom också,
men imorrn flyger jag hem och tar snart kyrkan med storm, mehehe.

221 dagar har gått, 85 dagar är kvar.

Åh älskar maskinen, sitter och lyssnar på deras nya album "Framgång och efterfrågan", hade ingen aning om att dom hade släppt nytt album förns jag läste det på Elins blogg. Älskar när man upptäcker massa nya bra låtar, ja det finns nästan ingen bättre känsla, den jobbigare känslan kommer dock när man har lyssnat sönder låtarna.

221 dagar har gått sedan den dagen jag flyttade in i rum 207, idag är det bara 85 dagar kvar tills jag säger ajdö på riktigt till Belgien och SSB. Jag försöker att tänka på det så lite som möjligt verkligen, Henriette har påminnt mig några gånger om hur fort denna tid kommer gå, hon har sagt till mig några gånger att hon verkligen kommer sakna mig och dom andra här på slottet, hon kommer sakna att festa med oss, att leva med oss, allt. Jag vet hur jobbigt jag kommer tycka att det är så jag svarar bara lite oseriöst och skrattandes att jag också kommer sakna allt. Men innerst inne gör det så jävla ont. Jag har inte ens 65 nätter kvar i mitt rum här, det är helt sjukt. Ofta när jag och vänner är ute och promenerar och pratar, speciellt när jag och Linda är ute och pratar så brukar vi prata om hur mycket vi växt, utvecklats och mognat sedan vi flyttade hit. Det känns verkligen. Jag känner mig nästan vuxen, är det något jag saknar bland mina livserfarenheter och vill lära mig, så är det att laga mat och köra bil. Köra bil och försöka fixa körkort ska jag göra i sommar/höst. Laga mat kommer jag säkert lära mig med tiden, jag älskar ju mat så blir väl tvingad till och lära mig så småningom. Men förutom det så känns det som att jag skulle klara livet på egna händer nu.

Det här året, har varit så händelserikt, jag kan inte ens tänka mig hur mitt liv hade sett ut om jag stannat i Sverige istället för och ta denna möjlighet. Nej åh vad tacksam jag är. Nu ska jag vara lite religös också, ibland är det inte lätt och vara troende, i början av mitt år här drev folk med mig och sa att jag skulle kolla gudstjänst när jag bokade tv'n haha, men jag bryr mig inte så mycket. Ingen vet ju vad jag tror på, och trycka ner folks tro är väl bara ett bevis på osäkerhet i sig själv, typ. Haha men det jag hade tänkt säga var att jag i måndags kväll kände mig så jävla kissnödig hela tiden, efter 4 toalettbesök börja jag fundera på om jag kunde ha fått urinvägsinfektion, jag vände och vred på mig i sängen men kunde inte somna och tillsist bad jag till gud och rätt vad det var hade jag somnat och vaknade inte kissnödig.
Jag ser fram emot att komma hem på påsklovet till min kyrkkompis Sanna, vi har hängt ihop på alla möjliga läger sedan konfirmationen. Jag tror kyrkan har stärkt vår relation till varandra, Sanna är en av mina närmaste vänner idag. Nu på lovet så ska vi umgås massor med våra favoritpräster och ungdomsledare. En av våra präster har bjudit hem oss på fika typ, eller när jag tänker efter så var det nog Sanna som bjöd in oss hem till honom. Vad som än händer så känner jag på mig att det blir ett bra lov.

Jag ska träffa Viktor på lovet också, vi ska reda ut en gång för alla om vi vill fortsätta livet tillsammans eller inte. Lite spännade ska det bli och träffa honom, vi har en historia tillsammans på 18 månader men nu har vi inte sett varandra på ett halvår, det var då jag gjorde slut. Men kärleken är ju ett mysterium och kärleken är oförutsägbar så vi får se vad som händer. Vad som än händer så vi nog båda lärt oss mycket på vägen.

Nu tänker jag inte skriva så mycket mer, ni har hört rätt många gånger hur mycket jag kommer sakna detta så jag skriver inte mer om det. Lägger nu in lite olika bilder, inte bara härifrån utan också bilder från mitt liv innan Belgien. Jag bara känner för det.

Det blev way to much pictures, men jag älskar mitt liv och det är svårt och bara ta några bilder.
Alla dessa bilder och typ en miljon bilder till ligger så varmt om mitt hjärta. Och detta är alltså blandade bilder från olika perioder ur mitt liv och alltså inte bara bilder från mitt liv i Belgien. Godnatt folket.

Tiden går fortare för varje dag, en gång fick jag förklarat för mig varför det är så.

Haha asså, orkar inte gårdagens rubrik. Var trött och satt och skickade bilder med rebecca, mamma och viktor på viber så då blev rubriken "lägg till mig på viber" haha, låter verkligen som en tönt eller en lillasyster som uppdaterat sin status på facebook typ, hahahha åh orkar inte med mig själv, varför är jag så rolig?

Nej hallå, börjar 9.45 idag, har aldrig sovmorgon i vanliga fall men idag var ett undantag eftersom halva klassen gör det muntliga kursprovet på svenskan och jag tillhör den andra halvan som gör det imorgon. Då ska jag i 5 minuter prata om att socker inte är farligt och att brottsleksaker för barn är dåligt.

Fint väder idag, måste sola ordentligt idag eftersom jag åker hem i övermorgon och i Sverige är det inget shortsväder inte. Mamma sa igår när vi skypeade att jag hade fått långt hår, jag tycker det växer så sinnessjukt långsamt. Men kollar på dessa bilder som är tagna för cirka 2 år sedan så känns ju mitt hår ganska långt..

Ja åh, saknar nästan lite det korta. Det var ju faktiskt fint. Fast nejnejnej, jag ska ha låångt. Hejdå
Nu börjar min lektion snart.

Lägg till mig på viber

Wööeh nu mår jag lite illa, hehe. Har precis ätit upp ett helt paket med browniecookies. Vill inte veta hur många kalorier det är haha, säkert så att jag överlever i 3 dagar nu. Haha nej men åh varför orkar jag bry mig om kalorier? Kommer ni ihåg för typ 4 år sedan, då kunde man inte ens se hur mycket kalorier det fanns i saker, men nu ska det tydligen stå klart och tydligt på allt som går att äta. Det är ju bara sjukt.

Cyklade till Carrefour idag med Linda, köpte mig en massa goa grejer till mina fina medmänniskor hemma i Sverige. Jag öppnade min resväska idag, den är ganska trasig efter alla resor hit och dit. Men jag hoppas att jag får i allt som ska hem till Sverige en sista gång nu, alla vinterkläder ska ju hem nu. Helt sjukt hur fort det går, nu har många träd börjat blomma också, jag gillar våren och dom senaste dagarna har vi haft 18 grader varmt i skuggan också. Jag kolalde vädret i Sverige, och nästa vecka fanns det risk för snö, det känns ju inte så lockande. Men det gör inget, jag är bara glad över att få komma hem och träffa min familj och mina fina vänner. Och ju kallare det är i Sverige desto roligare blir det ju bara att få komma tillbaka till Belgien.

Har egentligen inte så mycket att skriva, flyget är bokat hem nu varje fall. Pappa ringde igår och jag åker redan på torsdag klockan 20.30, det var fullbokat på fredagen, förstod nästan att det skulle vara det, pappa bokade ju så sent haha. Skriver något fint inlägg någon dag där lite känslor kanske blandas in, för sedan när jag åker hem till Sverige i 2 veckor så blir det inte så mycket bloggande på ett tag förns jag är tillbaka igen den 15 april.
Nu ska jag skypea med mamma, vi hörs. Okej lite edit, nu har jag skypeat klart med mamma haha hann inte posta detta inlägg innan, men nu gör jag det. Godnatt!

Lite gamla cambilder, haha.

6 timmar sol, nu är jag röd.

Hej allesammans, idag ser jag ut som en tomat efter 6 timmar i solen. Haha, det är ju söndag. Har inte städat, tvättat eller pluggat särskilt mycket. Men livet går väl inte under för det. Om en halvtimme ska vi promenera bort till Snug där vi har bokat bord, det blir middag och lite öl denna underbara kväll. 20 grader och sol, underbart.
Igår var vi hemma hos trillingarna på filmkväll, åt middag och bakade kokostoska. Vi tittade på filmen "Something borrowed", haha för mycket kärleksdrama och så slutar det med att hon blir tillsammans med fel kille enligt mig. Cyklade hem runt 12 på kvällen och då var det fortfarande varmt och fuktigt i luften ute och luktade "utomlands". Vi hade svårt och definiera den lukten igår kväll, men det luktade liksom lite varm asfalt och så den fuktiga varma luften.. you get it.

I fredags var vi på Touch Down och hade det väldigt kul, hela helgen har varit helt underbar. Och det tackar jag verkligen för, för om 5 dagar sitter man på flyget hem. Efter två veckor i Sverige gäller det verkligen och njuuta av tiden här sen, för då är vi nära slutet.


Fler bilder från gårdagens vistelse i Antwerpen.


Bilderna talar mycket för sig själva, sol hela dagen. Guidad tur i diamantkvarteren, lördagsmarknad där jag köpte färska nötter och jordgubbar, shopping, fika och så vidare. Bara trevligheter.

Nice weekend, so far.

Jag ska berätta för er alla om min helg, imorgon. Inte för att ni vill veta utan för att jag vill berätta.
Imorrn börjar söndagen, då måste jag ta tag i mitt rum, städa, tvätta osv. Dessutom ställs ju klockan fram en timme inatt, så får ju en timmes mindre sömn på köpet, wiha..
Haha skoja, bryr mig inte så mycket, är bara glad över att det kommer vara ljusare ännu längre nu.
Idag åkte hela boardingen till Antwerpen, hur trevligt stad som helst!
Jag lägger upp många bilder imorgon! Nu ska jag sova, godnatt!


Får man säga sommar när det är mars?

Tjenixen, trots det tidigare inlägget så måste jag säga att jag mår riktigt bra idag! Det har varit en sån fantastisk dag. Låt mig berätta. Dagen startade med historia påföljd av företagsekonomi och därefter franska. Klockan 12.05 fick jag äntligen gå och äta lunch, min mage knorrade och bullrade eller vad man ska kalla det, riktigt hungrig var min mage, brukar valigtvis äta runt 11 varje dag. Lunchen spenderades ute på slottsterassen eller vad man ska kalla det och ååh vad underbart väder! Lunchen var god och livet var på topp. Efter lunchen gick jag upp en våning till balkongen och la mig och solade en kvart därefter gick jag upp på mitt rum och kollade skolmailen lite snabbt innan nästa lektion skulle börja klockan 13. Och väl inne på skolmailen får jag det bästa beskedet, vi har ingen lärare till lektionen så det blev 2 timmar sola för mig och några vänner, sedan dags för mellanmål som vi tog med oss ut och åt av, så mycket godare att äta ute!

Efter att jag tröttnat på att ligga i solen så tog jag min nypumpade cykel och cyklade en sväng till stora Carrefour som ligger borta vid McDonalds, några kilometer härifrån, där köpte jag mig allt jag behöver inför sommaren. Nej men köpte mig nya rakblad, rakgel, bodylotion och lite likör till helgen. Självklart skulle jag ramla med cykeln på vägen hem också, hehe jag hade glömt hur svårt det var att cykla på Belgiens smala trottoarer, men det gick bra, inga skrubb eller skrapsår heller, blev mest skitig och fick några små märken på bena (hade ju endast shorts på mig) så det var lugnt, fick bara en ännu större känsla av att sommaren nu är här. Det var dock lite pinsamt när en äldre man cyklade förbi, tittade på mig och sa "Ça va?", och ja nickade långsamt samtidigt som ja mumlade något "Bien.. Merci.. ehm" haha..
Nej vet inte vad jag ville skriva, är bara så lycklig just nu.


Klockan fjorton torsdagen den tjugoandra mars.

Om 40 min ska morfar begravas hemma i Sverige. Jag vet inte hur många som kommer vara där, men jag vet att lillebror och mamma är där. Men inte jag. Inte jag. Solen skiner i Belgien idag, och det verkar som att den gör det hemma i Sverige också, jag tror morfars begravning kommer vara fin, jag önskar verkligen att jag var där, min mamma ska hålla tal och jag ser framför mig hur mycket hon gråter i samma stund som hon läser upp sitt tal, jag ser framför mig hur lillebror också börjar gråta, jag önskar verkligen att jag också var där och kunde gråta med dom. Men jag sitter här, på rum 207 i ett slott i Waterloo som ligger en bit utanför Belgiens huvudstad, Bryssel. Här är jag. Om 8 dagar, då är jag hemma i Sverige. Då är morfar redan begraven, det sista jag minns av morfar är att jag tittar på honom från lägenheten i Gottsunda och han traskar tillbaka till bilen efter ett besök hos oss, han ser ut att halta lite, han har jätteont i ryggen och på hans besök hos oss fick jag och lillebror 300 kronor var i julklapp, morfar verkade ganska frisk då, men 2 månader senare var han borta. Jag kan inte förstå att det är sant. Nu ser jag inte längre vad jag skriver, tårarna vill ut men jag låter dom stanna på hornhinnan. Jag tänker gråta på riktigt först när jag besökt platsen där bara morfars namn finns kvar, när jag kan se att gud har omfamnat honom till ett bättre ställe, där ryggvärk och lugncancer inte existerar. För då kan jag också gråta av lycka, och inte bara av sorg.

Jag älskar dig morfar.

Videobloggade lite efter skolan hehe.


Tycker ni att jag borde börja videoblogga kanske? Hehe, vi får la se.

Metromusikanter bland annat.

Hej, fick någon kommentar förut från någon Hanna som undrade var i Paris jag shoppade second hand och tänkte svara på detta då, jag shoppade alla mina kläder från second hand i ett område som hete "Le Marais", en bra metrostation är Saint-Paul tror jag? Så kliv av där och leta dig runt, fråga människor eller gå till Svenska Institutet i Paris och fråga, dom ska tydligen ha bra svar på dom flesta frågor. Det kryllade av secondhand-affärer i Le Marais-området, jag handlade i 4 olika, men var även in i fler. Och om ni ändå är i området så glöm inte att testa falafel, det ska tydligen höra till. Gott var det också, smakar säkert ännu bättre om man är vegetarian. Men yes jag hoppas att du Hanna som kommenterade min blogg fick svar på din fråga.

Om 15 min har jag historialektion, sedan svenska och tillsist idrott. Längtar tills dagen är över. Har så mycket plugg nu.. prutt på det. Men solen skiner vidare och jag fick MVG på filosofiläxan, så livet går vidare. Imorrn blir det 18 grader och sol, tjohej på det! Idag har vi bara 13 grader. Men dom har börjat med att öppna balkongen på nedervångingen också så nu kan vi sitta ute och äta lunch om vi vill det, mysigt värre!
Nej nu måste jag bege mig, hej så länge.

Här har ni en liten kort video från Metron i Paris.
Saknar redan metromusikanterna, tjingeling!

Jag vågar faktiskt vara ful.

Tjingeling i kolan, tisdagen blev en bra dag med mycket sol och slottsbalkonghäng, känns så underbart att det verkligen är vår nu, nästan sommar. Pumpade cykeldäcken idag och tog en trip med Linda till Carrefour, köpte med mig en massa ätbart, sånna där "bra-att-ha-dagen-efter-varor" bland annat nudlar och basmatiris som nu har fått en plats i mitt skafferi, men också några chokladbars och popcorn. En sak var faktiskt inte ätbart och det är min nya hårinpackning från Gliss, den innehåller dock dimethicone som är ett ämne som inte är bra för håret men jag bryr mig inte så mycket. Varje gång jag gör något som är dåligt eller mindre bra eller något som jag kanske får lite ångest över då brukar jag tänka "äsch jag lever på kanten", "äh jag är bara badass, sjukt cool ju" eller "äh man lever bara en gång".. då känns allt mycket bättre.

Jag går och lägger mig väldigt sent nu för tiden, sällan före midnatt, men det går ganska bra ett tag.. nästa vecka blir dock värre då väntar ett helt berg med plugg. Men jag ser faktiskt lite fram emot det, för nästa fredag flyger jag hem till Sverige och kommer känna mig så glad och stolt när jag lämnar den veckan bakom mig. Jag ser fram emot att få flyga hem, känns som att det var jättelänge sedan jag flög flygplan nu trots att jag senast flög den nionde januari.. tycker det är rätt kul att flyga faktiskt, kanske inte just själva flygfärden men ni vet spendera tid på flygplatsen och titta på alla människor och åka massa rulltrappor och ja hela den biten.

Nu ska jag snart sova, vi hörs säkert imorgon.

Hehe jag vet inte hur ni är, men när jag har tråkigt brukar jag ta egobilder.. hur ful jag än är.
Det här är dock första gången som jag faktiskt lägger upp några av dom fula bilderna.. Har så sjukt mycket fula bilder på mig själv, men ni får nöja er med dessa, alla är iallafall tagna i Belgien haha. Sliten och ossminkad på dom flesta. Men vem har sagt att det är utsidan som räknas? Om vi glömmer Annica i BigBrother såklart.. hehe godnatt.

Second hand - shopping i Paris.


Som jag sa tidigare, shoppade massor av second hand när jag var i Paris. Nu har jag fotat mina kap!
Allt detta för 70 euro, helt sinnessjukt!!

Nittonde mars tvåtusentolv

Hej alla, nu ska jag väl skriva lite. Är somsagt tillbaka i Belgien, Bryssel, Waterloo, you name it, efter en grym helg i Paris. Paris var verkligen bra, hur mysig stad som helst. Stor också. Bryssel känns nästan litet nu. Men det glädjer mig att tänka på att jag ska tillbaka till Paris den 17 maj, då med några vänner härifrån, Max, Erika och Linda, och vi ska bo i en lägenhet och hela köret. Det blir riktigt mysigt. Säger inte att Elins värdfamilj inte var mysig för det var den verkligen, jättetrevlig och go familj, gullliga värdsyskon har Elin också, det glädjer mig verkligen att hon har det så bra, jag kan verkligen se hur stark och självständig hon har blivit, min fina vän. Vi båda tänkte ganska mycket på hur våra liv kommer se ut när vi flyttar hem till Sverige igen och ja det är faktiskt svårt att tänka sig att man ska flytta härifrån. Mitt älskade rum och allt jag har här, alla mina vänner, mina goa idrottslärare och allt annat som betyder något för mig här. Jag har bestämt mig för att tatuera in mitt rumsnummer, låter kanske töntigt, men det är nog bara jag som förstår vad det här året betyder och har haft för betydelse för mig och mitt liv och när jag kom på att jag ville tatuera in mitt rumsnummer så kände jag mig direkt säker på att det är vad jag vill. I över ett år har jag tänkt på att jag vill tatuera mig, men jag har aldrig känt mig säker på något, men nu vet jag.

Annars då? Hade idrott idag, uppvärmningen var ju värsta fyspasset, blev värsta svettig och sen handboll på det. Jag har nog aldrig tidigare svettats på idrottslektionerna i skolan som jag gör här, lärarna är verkligen bra och idrottslektionerna känns för en gångs skull värda att gå på. Jag minns i högstadiet, då missade man mer än gärna idrottslektionerna, haha men och andra sidan minns jag att vi hade väldigt kul samtidigt.
Sitter för tillfället och lyssnar på en fransk låt som spelas på radio hela tiden här, så jag antar att den är känd i Sverige också.. men annars har ni en länk till låten här http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=1ERLwR07-PI

Måste gå ner och kolla till Alex sen också, jag sa ju att jag skulle hjälpa honom och städa hans rum idag haha, hans mamma kommer hit imorgon så han måste ju visa att han är ambitiös. Vi ska fylla i hans kalender också, så det ser ut som att han använder den, haha underbart. Nej nu ska jag bege mig. Ha det fint så hörs vi!
Kul att ni kommenterat lite på sista tiden, alltid uppskattat med kommentarer. Vi hörs när vi hörs.


Dom lite fulare och roligare bilderna som togs i Paris... dom flesta framför eiffeltornet såklart.

Bjuder här på ett par bilder som jag egentligen inte hade tänkt dela med mig av, men livet handlar ju om att dela, haha så här har ni ett gäng fula bilder. Dom flesta framför eiffeltornet såklart. Tycker känslan fastnar bättre på fula bilder där man inte är särskilt beredd på kameran, därför gillar jag dessa bilder.













4 timmar med buss från Bryssel till Paris.












Det här är bara några av dom 359 bilder jag han ta i helgen, har haft en helt sjukt bra helg. Slänger säkert upp ännu fler bilder senare idag. Vi turistade i storstaden, åt macarons, fotade oss med eiffeltornet, drack vin framför eiffel, lyssnade till metromusikanter men mest av allt, shoppade second hand! Oj vad jag blev förälskad. Shoppade för över 700 kronor och fick med mig så galet mycket hem. Är så glad över alla mina kap, ska visa er någon dag när jag fotat mina fynd.  Men mest av allt är jag glad över att få ha upptäckt Paris för första gången med mina finaste vänner. En kväll spenderade vi med att laga tacos tillsammans och sedan satt vi och prata om minnen och livet i allmänhet och bara njöt ända in till midnatt.

Paris

Helgen har varit så dundrans bra, det finns verkligen inga ord för hur mycket jag älskar mina vänner.
Klockan är mycket, jag är trött och bloggar om hela helgen imorgon, då ska ni även få lite bilder från den mysiga staden. Sålänge delar jag med mig av två bilder på mina sköna vänner. Gråter inombords av lycka när jag tänker på er. Älskar er så mycket.


a-a-a-a-amaaaaaazing!

Har haft en helt sjukt bra dag med FN - rollspel med hela gymnasiet och sedan blev det barbeque och vi grillade korv i det fina vårvädret, och sen har jag gått till Carrefour och köpt massa belgisk choklad som Elins värdfamilj ska få som tack för att jag får sova där i helgen. Och så har jag ätit en liten Ben & Jerrys cookiedough, finns inget bättre. Sedan har jag gjort läxor och skickat in dom!! Åh vad underbart! därefter blev det 2 bigbrother avsnitt tillsammans med Linda och så har jag packat lite inför Paris. Imorrn ringer klockan 06.00!! Vi hörs när vi hörs!

Lite av insidan

Åh hej alla!! Skoja hehe men måste bara få säga tack så jättemycket alla för era kommentarer, blir så glad när jag ser att ni faktiskt vill att jag bloggar så.. klart jag kommer fortsätta då. Men släng gärna in en kommentar ibland om det är något ni vill att jag bloggar mer om eller visar mer bilder på eller vad som helst.

Nu slänger jag in lite bilder från mobilen, vardagliga bilder från mitt liv. Såklart med lite fina effekter på.
Just dessa bilder är alla tagna i mitt fina hem, bilderna är alltså från insidan av slottet. Inte alls lika smickrande som utsidan utmärker sig.






Ganska fint typ.


Från "Nicki" till "Palla"

Haha Johanna ♥, tack för din kommentar. Då vet jag att åtminstone 1 människa gillar min blogg i varje fall haha!
Bjuder på en låt som är bra, och som spelas alldeles för lite på radio här i Belgien. Nicki Minaj är en av mina favoriter i musikvärlden, Pi!nk är en annan. Tycker dock att det har varit lite väl tyst från Pink på sistone.
Men yes här kommer låten, har repeatat iallafall 7 gånger nu, måste kolla igenom hennes andra låtar sen också, Nicki har ju släppt nytt album. Haha älskar att prata om artister genom att bara säga deras förnamn, låter som om man känner dom. Så är det alltid när man pratar om David också.. ja alltså David Guetta.. Palla säga efternamnet också, haha. På tal om "palla", det ordet ska få komma med i svenskt ordlexikon nu, haha underbart.


Knuffa in mig i nuet

Hej bloggen, jag är inge motiverad alls till att blogga längre, för det är aldrig någon som kommenterar denna blogg, och sedan är det ingen annan som bloggar heller. Jag brukar tänka ge och ta. Och just nu är det ingen som ger och därför ska dom heller inte få ta. Skoja, det där gick ju inte ens ihop.. hahaha, jag orkar inte med mig själv.

Vädret har i varje fall fått mig på bra humör dom senaste dagarna, igår låg vi ute och solade i 3 timmar. Idag solade jag och Linda lite till när skolan slutat. Basketturneringen var kul, men det hela förstördes lite när jag var fett tagg på att vinna hela turneringen, och vi borde kommit tvåa och så kraschade systemet någonstans så vi fick spela i semi om en tredje eller fjärde plats? Vad hände? Nej jag blev riktigt arg, så vi förlora såklart den matchen med en boll och kom 4, av 6 lag. Inte kul alls. Inte kul alls. Jag är nog ingen tävlingsmänniska egentligen som man säkert kan tro, jag är bara en dålig förlorare, så enkelt är det. Jag älskar att vinna, och hatar att förlora. Men jag tycker det är bra, för skulle man inte hata att förlora då skulle man troligtvis inte älska att vinna heller så det känns lite som en win/win situation.

Annars då? Måste skicka in en hemtenta i rättskunskap innan torsdag morgon, samt en filosofiläxa tills på onsdag. Ikväll blir det pasta, det har vi kollat upp. Jag blev jätteglad, det blev inte Henriette. Henriette är en nyttig tjej, som aldrig äter godis. Det är Martin också. Ingen av dom har ätit godis på över 2 år, jag förstår inte hur?

Bara 2 dagar kvar i skolan nu sedan sticker jag till Paris!! Måste maila mamma så hon kan fixa min permission.
Är så sjuuukt taggad på att få träffa mina fina vänner, se eiffeltornet, handla second hans och allt vad Paris kommer att erbjuda mig.

Bara 2 veckor och 4 dagar kvar tills jag får träffa Sverige igen också, ett möte med restaurangchefen på McDonalds i Uppsala väntar och jag hoppas verkligen att jag kan få byta restaurang till någon av dom 4 i Uppsala, så slipper jag pendla till Enköping. Sen får man ju träffa ännu fler människor också om man byter restaurang och det är ju bara kul. Jag älskar människor.
Nu ska jag plugga lite till innan middagen. Klockan 20.00 ska jag kolla på gårdagens bigbrother på tvplay tillsammans med Linda och sedan ska jag försöka komma i säng i tid. Vi hörs nog snart igen.

Några randombilder bara från min tid här i brist på andra bilder just nu, dessa tagna förra terminen.

Säger godnatt med en bild på vårt team i korfballturneringen som vi var iväg på i onsdags.


När solen visade sig, då blev livet ungefär 10 gånger bättre.


Åh herrejösses, vilket underbart väder vi vakna till. Har haft fönstret öppet i mitt rum sedan jag gick upp kl 11.30 imorse för att äta brunch. Av allt som bjöds fick jag i mig ett par pannkakor, en pain au chocolat, någon macka och någon banan. Därefter hämtade vi kudden, vattenflaskan, lite rester från gårdagens godis, lite plugg i pappersformat och sedan sprang vi ut i solen. Vilken dag, helt underbart. Spenderade 3 timmar i solen och sedan drog vi oss in för att äta lite mellanmål. Om en timme blir det volleyballträning med ett gäng brudar, sedan väntar middagen och en skön dusch. Imorgon är det basketturnering hela förmiddagen, taggar till som sjutton.

Lördag, melodifestival och godis.

Det är lördag, en vanlig lördag på slottet. Jag har bokat tv'n mellan 20-22 för då ska vi minsann titta på svenska melodifestivalen, det är ju final ikväll! Vem får tävla i eurovision? Ska bli kul och se, har ingen aning om vilka som är i final men tror Ranelid är kvar så jag hejjar på honom. Innan det ska jag dra mig till Carrefour och handla godis, snacks och choklad så jag överlever ifall Ranelid inte tar hem det. Hehe.

Och ja juste det är ju lördag och då ska tydligen ALLA tvätta... Alla tvättmaskiner är upptagna, jag som var fett tagg på att tvätta. Kan nog få vänta ett par timmar..
Igår var jag inne i Waterloo, och gick tyvärr in på H&M, jag som sagt till mig själv att jag inte ska handla på H&M när jag bor här.. hehe men joodå, jag kom ut med ett par nya blåa byxor.
Nej nu är det dags för mellanmål sedan promenix till carre, vi hörs.

I don't mind spending everyday


Bilder från igår, finns inga ord för hur mycket jag älskar alla människor här
Det börjar kännas att det inte är långt kvar nu, imorrn är det exakt 100 dagar kvar
I mitt älskade Belgien

När musiken blir viktigare än sömnen.

Helt seriöst, världens bästa låt. Har repeatat säkert 73 gånger idag.

No more tears, my heart is dry

I don't laugh and I don't cry

I don't think about you all the time

But when I do I wonder why

One day baby, we'll be old

Oh baby, we'll be old

And think of all the stories that we could have told.




The spring has come to stay.









__________________________________________________________

Sitter och lyssnar på 'Kids - MGMT' ,  den är bra och musikvideon är förövrigt riktigt sjuk haha.
Imorrn har jag prov i bokföring. För några dagar sedan tappade jag bort min engelskabok, hittar jag den inte måste jag betala en ny, har ingen lust till det så jag hoppas att jag hittar den. Nu böt jag låt till 'Markus Krunegård - Jag är en vampyr', det har redan gått 4 år sedan den låten var ny, men jag gillar den fortfarande. Just nu har jag extremt ont i huvudet också, har haft det sedan korfballturneringen.. det kan bero på antingen - 1. att jag har spänt huvudet lite för mycket 2. att jag sprang mycket fast jag är förkyld idag 3. att jag har överkonsumerat halstabletter 4. att jag har suttit för mycket vid datorn senaste dagarna
Det kan inte vara att jag har druckit för lite vatten, för det har jag inte.
Nu böt jag låt igen till 'Logiskt - Petter', den är också en favorit.

2 dagar kvar i skolan, sedan helg och en ny fantastisk vecka. Om 8 dagar åker jag till Paris. Om 17 dagar åker jag till Antwerpen med boardingen för rundvandring i diamantkvarteren och sedan 4 timmars shopping! Om 23 dagar åker jag hem till Sverige i 2 veckor. Tiden går fort nu, jag ser fram emot det mesta.

Vi hade kul och förlorade.

Tjenispenis, tillbaka från da korfball tournament, vi spelade bara 3 matcher eftersom vi förlora 2 och kom lika på 1, haha. Men jag måste säga att vi var sjukt bra för att aldrig spelat mer än på idrottslektionerna. Haha det var ganska kul också att vi fick babyrosa t-shirtar, medan dom andra lagen hade orangea, gråa och typ lila tröjor, haha. Nej men det var sjukt kul, gillar faktiskt att man spelar blandat killar och tjejer. Och sen var det ganska kul och snacka skit på svenska, eftersom dom inte fattar något, inte för att jag fattar franska heller men jah.. haha.
Såklart fick alla en våffla också mellan matcherna, vad annars?
Vi bor ju i Belgien



Korfball tournament

Juste glömmer ju alltid att berätta saker för er här på bloggen haha, men dom senaste veckorna har vi spelat korfball på idrottslektionerna och här om dagen frågade min idrottslärare om jag ville vara med på en korfballturnering som ska hållas i Nivelle, en stad här i Belgien. Man spelar sporten blandat killar och tjejer, så tror vi är 6 tjejer och 6 killar eller något sådant, och jag bestämde mig för att joina, varför inte liksom`? Det är ju trots allt en kul sport, även om jag inte är bra på sporten så är det viktigaste att det är roligt ju hehe. Men så då kommer vi få spela mot andra belgiska lag som säkert är skitduktiga haha så det här ska bli spännande! Men yess, för er som inte vet vad korfball är så hittade jag asful video på youtube haha kolla in den!
http://www.youtube.com/watch?v=-9On7ZylR3k

Vi åker klockan 13 idag och kommer hem runt 17-18 eller något sådant.
Så jag uppdaterar er då hur det gick är lite orolig över min förkylning och det faktum att jag inte tränat på över 1.5 vecka nu. Vi hörshörs.

Livet genom en mobilkameralins.








Lite flummskrift bara..

Tjeniss! Jag är på ganska bra humör för tillfället, humöret åker någon typ av bergochdalbana nu i dagarna som går men det går bra. Denna dag har gått lite för fort, efter skolan åkte vi hem till steph och tod bilder till vårat svenskaprojekt och sedan gick jag till Carre och köpte halstabletter och ny parfym hehe, köpte också en snickers, det var längesen jag åt. Var även förbi trillingarna och lämnade över pengar till Max för bussresan till Paris och sen när jag kom hem var det middag, som vanligt kom vi in på diskussionen om vilket land som är bäst, sverige, norge, finland eller skåne? Ja skåne har väl aldrig riktigt tillhört Sverige? Känns alltid som jag är utomlands när jag åker igenom skåne, hehe. Nejdå men såklart så slutar det ju med att vi kommer fram till att Sverige är bäst. Skoja, jag kom fram till det. Haha, älskar att det enda Norge har att skryta med är sin olja, men dom kommer ju långt på det så dom får väl vara glada. Själv skryter jag bara om spotify, skype, swedish house maffia, avicii, lykke li och skiftnyckeln.. precis som att det var jag som hade kommit på allt, haha. Vi fick igång en liten diskussion med norskerna också om osthyveln var svensk eller norsk, men dom verkade så övertygade så jag tror dom vann den diskussionen. Fick också höra från Alex som är stockholmare att Uppsala är lite som en "gott och blandat påse".. jag vet inte vad han ville få sagt men intressant var det i alla fall. Finländarna brukar inte ha så mycket att säga hehe, dom kommer hata mig för att jag skriver detta haha men så äre. Vi sa att Finland var lite som Ryssland idag, då blev det liv i luckan, haha underbart!

Nej har inte så mycket mer att skriva, ska skypea hela kvällen. Vi hörs.

Blir en gammal bild från i höstas.

Hur fina vänner har jag egentligen?

Mina vänner stöttar mig utan att jag ens ber om det, men det kanske syns utåt att jag inte har mått så bra senaste dagarna. Vänskap är det finaste som finns, jag vill aldrig gå miste om mina vänner.
Mötte Erika i skolkorridoren imorse och så kastar hon upp denna box till mig. Finns inga ord. Vänskap är lycka.




Världens finaste vän, älskade Erika ♥

Jag och Belgien går ganska bra ihop just nu.

Haha sitter och lyssnar på världens sämsta låt. Fattar inte varför jag alltid fastnar för dåliga låtar?
Haha, här har ni den ifall ni också gillar dåliga låtar http://www.youtube.com/watch?v=veZifAxJvTk&feature=g-music&context=G2da4db2YMAAAAAAAgAA, denna med samma artister är ju helskön http://www.youtube.com/watch?v=330mvBmd7yU&feature=related hahaaa...
Nu byter jag till NRJ Rock, dom kan riktig musik dom.

Hade en sjukt bra kväll igår, träffade ett gäng sköna norsker på en hemmafest och stämningen var verkligen på topp hela kvällen. Förstår inte hur det kommer sig att norsker är så trevliga? Spelar ingen roll vad dom säger heller, för vad dom än säger så låter dom glada, haha underbart.

Biljetterna till Paris den 17 - 20 maj är bokade nu också, jag och tre fina vänner tar bussen dit, det tar 4 timmar med buss, helt sjukt vad nära man bor allting här. Hemma tar det liksom 4 timmar med tåg till göteborg liksom? Haha ja det är galet men jag gillar det. Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag åker till Paris själv också, då för att hälsa på Elin och Johanna som går på svenska skolan där, åååh det ska bli så kul! Sanna kommer också vara i staden under denna helg så jag längtar verkligen. Har känt människorna sedan åkurs fyra i grundskolan hahaa så ja det blir kanondunders, vi kommer ta Paris med storm. Haha skoja, älskar när folk skriver sådana saker, och alltid när någon nämner ordet storm så kan jag inget annat än att tänka på Carola..

Starbucks börjar ju bli en vana nu också, vet inte hur mycket pengar jag har gjort av med senaste månaden på bara Starbucksfika.. hehe lovely. Är också i full gång med att prova så många spännande ölsorter jag bara kan, jag och Linda var till Delirium igår en stund innan vi drog vidare och då beställde jag mig en mango-öl, så nu har man testat det också. Vi var även in på "The floris Bar" som har över 400 olika sorter absinth, så när man kommer in luktar det absinth i hela baren, skönt värre, vi tog en absinthshot och sedan började kvällen.


Älskade Belgien ♥

Förfärliga besked, vårväder och party med vänner - hur går allt ihop?

Idag har vi haft fint väder, dimmigt, soligt och varmt. Fåglar som kvittrat och vårkänslorna har flödat.
Jag tog en trip till Carrefour där jag köpte jordgubbar, och små påskäggschoklader med smak av daim från Milka. Tyskland är nämligen också duktiga på choklad. Kan ju säga er att Belgien började sälja påskägg i affärerna här för över en månad sedan, tidigt ska traditionerna tydligen börja..
Hittade även billiga strumpbyxor och strumpor på affären som jag köpte hem.
Ikväll har jag och Linda permission, och vi ska parta järnet ikväll! Köpte en ny tröja på forever21 igår som jag kanske visar senare. Men nej ska springa ner och äta pizza snart (tror och hoppas att vi får det till middag i varje fall hehe), riktig lördag idag.


Vill också tillägna några rader till dig morfar,
det känns förfärligt att du lämnat oss idag.
Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant.
När vi sågs på jullovet, hade jag nog aldrig räknat med att det skulle bli vår sista träff.
Du hade med dig lövtunna noblesse den gången och jag åt mängder av dom, älskar den chokladen.
Du som var så pigg, du som cyklade, bowlade, spelade poker med polarna om helgerna. 
Vem hade kunna trott att du skulle lämna oss så här tidigt?
Jag kommer alltid minnas dig som morfar som lärde ut kortspel, var bäst på bluffstopp, bjöd på citronmuffins och kunde många skämt.
Vila i frid älskade morfar. 1937 - 2012 ♥

Skribenten

Idag är det över 50 dagar sedan jag hade fötterna på svensk mark, över 50 dagar sedan som jag kramade om familj och vänner från hemtrakten. Det är över 50 dagar sedan som jag åt mammas hemlagade mat, lyssnade på svensk radio och köpte lösgodis. Jag saknar faktiskt Uppsala, jag tänkte på det tidigare, jag känner mig så lugn och trygg i den staden, alla kan svenska och var jag än är så hittar jag hem. Av någon anledning så är man mycket snyggare när man bor hemma i Sverige också.. Här bor jag på skolan i stort sett känns det som och jag träffar klasskompisar dygnet runt, vilket gör att dom ändå har sett mig ful, så då kan jag ju lika gärna vara ful i skolan också? Hemma var det värsta grejen att gå till skolan, även om man bara hade en lektion liksom. För man träffade 1000 andra människor på vägen till och från skolan också, men här ser jag samma människor varje dag, sällan någon ny. Jag har knappt 50 meter till skolan, come on? Jag har faktiskt börjat sakna att gå i skolan inne i staden, åka buss till skolan, göra läxor på bussen och samtidigt fundera över om någon snygg kille kanske dyker upp utanför fönsterrutan. Jag saknar att ha toaletten 2 meter bort, jag saknar alla helger i Sverige, jag saknar att krama minstingen i familjen, jag saknar att sitta på bryggan i Örsa och vingla med benen samtidigt som man äter glass och skrattar med någon bra människa, jag saknar att vara ensam hemma.

När jag är ensam hemma rotar jag alltid i skåpen efter något gott att äta (för det fick jag inte göra när jag var liten), jag vrider upp högsta volym på min favoritmusik, och så springer jag runt i huset och hoppar och stojjar, sedan tar jag ett bad och därefter slänger jag in en gorbys i mikron och avnjuter den med multivitaminjouice, sedan sätter jag mig på balkongen i solnedgången och ringer en vän, pratar högt om livet och låter tv'n stå på i vardagsrummet. Därefter tittar jag in i syskonens rum och ser om dom har något märkvärdigt som jag inte vet om, därefter lägger jag mig i massagestolen och njuter en sista gång av att vara ensam hemma. Ja herregud vad jag saknar det.

Nu är det bara 30 dagar kvar tills jag får åka hem till Sverige i 2 veckor, under dom 30 dagarna ska jag ha otroligt kul här och sen ska jag njuta i massor när jag kommer hem till påsken i Sverige, jag hoppas att alla familjer hängt upp färgglada fjädrar på dörren och målade ägg i fönstret.

Men jag är så oerhört glad att jag får uppleva detta år, skulle aldrig inse eller uppskatta vad jag faktiskt har hemma annars, och jag kommer nog inte inse det här året heller förns jag flyttat hem på riktigt.
Det kommer bli jobbigt, väldigt jobbigt, ja det kommer det verkligen.

Erika, jag och Martin på bussen idag påväg till EUparlamentet.
Underbara människor.

#GYM2 #SSB #EU


Europaparlamentet i Bryssel.

Det har varit en intressant dag, fylld med föreläsningar, segt men kul på samma gång.










Och jaa, jag gillar att lägga filter på mina bilder hehe..
Lägger upp någrar fler bilder senare. Hejsvejs.

RSS 2.0