hej och hå, full rulle

Helgen som var så planerad.. trodde jag.
Efter att jag och mina vänner bestämt oss för att vara hemma i helgen och alltså inte ta permission för att festa i Bryssel och sova på hotell hade i varje fall jag bestämt mig för att denna helg skulle bli en ekonomisk helg, med andra ord - sitta hemma, äta gott ur det jag har i mitt skafferi, titta på tv, skriva brev och bara spara pengar till nästa helg då min älskade Viktor kommer.

Såhär blev helgen istället, jag följde med ut igår eftersom Christina (en norsk tjej från skolan) var ensam hemma och skulle ha lite förkrök hemma hos sig. Jag tyckte det lät himla trevligt att få komma hem till ett hus eftersom jag bara suttit på slottet i 5 veckor och faktiskt inte sett något annat hem. Så det var väldigt trevligt att följa med dit, jag fortsatte även mitt tänkande med att vara ekonomisk så jag sa att jag skulle vara nykter och spenderade faktiskt inte mer än 4.50 euro på dricka den kvällen.  Jag, Linda och Alex gick även hem istället för att ta taxin så där spar jag ännu mer pengar. Trots att jag fick springa runt och ta hand om folk i onyktert tillstånd så vart kvällen bra, det slutade med sockerpopcorn på mitt rum.

Idag hade jag och Linda hört något om att det skulle finnas sängar i källaren så vi sprang ner och kollade lite, det som står i källaren får man ju nämligen ta som jag berättat tidigare.. Och mycket riktigt, i källaren finns 2 sängar utan ben så jag och Linda bär upp dom på våra rum, dammsuger dom och får världens städkick och börjar möblera och torka rent överallt. Och juste sängen utan ben använder jag nu som en chillsäng, en liten myshörna där kan man sitta och ha det bra, då slipper man sitta i min säng och dra ner min bäddmadrass hela tiden, för det är bara jobbigt. Jag hittade dessutom en matta i källaren så nu har jag gjort jättemysigt på mitt rum, kanske lägger upp en bild någon dag.

Efter mellanmålet tog jag och Linda cykeln till lejonkullen (ni vet den som Waterloo är känd för, ni vet "slaget vid waterloo"..), alla hade talat om för oss hur långt det var dit så vi var inställda på att det skulle vara långt men vi kom ganska snabbt fram. Väl framme stod vi mellan valet att betala 4 euro för att få bestiga kullen och alla trapporna eller spara pengarna och säkert åka dit med skolan gratis någon dag, det slutade med att vi tyckte det var ganska värt 4 euro så vi tog oss upp för trapporna och njöt lite av utsikten.

På vägen hem stod vi mellan valet att äta middag på slottet eller köpa pizza. Det slutade med att vi åkte hem och beställde hemleverans av pizza och det var den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv.
Kvällen avslutades också med filmtittade i vardagsrummet med lite goa tjejer. Vi såg Burlesque, jag hade inte sett den innan men den var helt okej. Nu är klockan snart kvart över tolv och imorgon ska jag upp halv nio för att komma iväg till söndagsmarknaden, för den här helgen är vädret på vår sida 20° varmt och sol.

Vi hörs. ♥


Kommentarer
Postat av: Lena

Oj! Vad jobbigt med alla de trapporna men det var en fin utsikt!

2011-09-25 @ 15:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0